15.3.09

ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ ΠΡΟΣΚΟΠΟ..ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ..

 

    Πρόσκοποι και Λυκόπουλα του Λιδορικιού , σε μιά εκδρομή τους στους Δελφούς την Πρωτομαγιά του 1951 , τρίτος απ' την πρώτη σειρά των προσκόπων , μάλλον , ο Σπ. Καραμήτσος και τέταρτο από δεξιά λυκοπουλάκι η..αφεντιά μου , στην εκδρομή αυτή είχε ..καταριφθεί και το παγκόσμιο ρεκόρ...αυγοφαγίας , αλλά γι' αυτό θα τα πούμε σε ξεχωριστό σχόλιο , αξίζει να το διαβάσετε...

   

   Και πάλι η Λιδορικιώτικη αντιπροσωπεία , που με την ευκαιρία της Διεθνούς συνάντησης Προσκόπων , στο Διόνυσον Αττικής , επισκέφτηκε , 26-9-1950 , την Ακρόπολη . Είναι..προφανή τα αποτελέσματα της ...σκληρής εκπαίδευσης , στίς...Λάκκες , απ' το αξέχαστο αρχήγό Τάκη Ανδρίτσο , απόλυτος..συγχρονισμός και..συντονισμός , θέσεως..ποδιών , χεριών, κεφαλής κλπ Προσκοπάκια..στην κολώνα..ακίνητα , αμίλητα,κλπ.. Από αριστερά ο Β.Πάζας , ο αξέχαστος Δ.Καράντζαλος , Γ.Ταμβάκης και Χρ. Ανέστος .

   Η αντιπροσωπεία των Προσκόπων Λιδορικίου στη Διεθνή συνάντηση προσκόπων , που έγινε τον Σεπτέμβρη του 1950 στον Διόνυσο Αττικής . Στη φωτογραφία , που είναι βγαλμένη στην είσοδο της κατασκήνωσης , αναγνωρίσαμε το Β.Πάζα , όρθιος δεξιά και Χρ.Ανέστο , καθιστό δεξιά .

No comments: