13.9.09

Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ..ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!!

Bαφτίσια 12-9-09 032

Bαφτίσια 12-9-09 034

Bαφτίσια 12-9-09 027

Στο πιό..όμορφο κομμάτι της Άμφισσα , πάνω προς το Κάστρο , στην εκκλησία τ’ Άι Νικόλα , βάφτισε τον τρίτο γιο του , ο αγαπημένος φίλος , όχι μόνο του..γράφοντος , και του Π.Ο.Λ , αλλά όλων των Λιδορικιωτών , του Παναγιώτη Βασιλείου , του Μαέστρου της Λιδορικιώτικης μπάντας .

Bαφτίσια 12-9-09 001

Έλαμπε όλη η οικογένεια Βασιλέιου , μάνα , πατέρας και οι δυό γιοί , στην βάφτιση του μικρού τους , που πήρε και πανέμορφο όνομα , Άγγελος ! Και πραγματικά ο μικρούλης Άγγελος ήταν..καταπληκτικός , χωρίς ..γκρίνιες και κλάματα , γελούσε σε όλους και έπαιζε με όλους , εκεί να δείτε καμάρι και των κουμπάρων , του ζεύγους Ρόκου , με το βαφτιστήρι τους , και φυσικά και όλοι οι συγγενείς και φίλοι , απολαύσαμε , κυριολεκτικά , τη βάφτιση του Άγγελου ..

Bαφτίσια 12-9-09 020

Το τρισευτυχισμένο , κυριολεκτικά με τρείς υπέροχους γιούς , το ζεύγος Βασιλείου , με τη νονά , κ Αγγελική Ρόκου , κρατώντας τον Άγγελο , κάπου εκεί γύρω πρέπει να είναι κι’ ο..νονός , ο φίλος Θύμιος Ρόκος .

Bαφτίσια 12-9-09 008

Η Σαλωνίτικη μπάντα , φυσικά , παρούσα , με πρώτο –πρώτο τον Πρόεδρό της , Λεωνίδα Ξηρό , δευτερο από δεξιά και τα..βαρειά-βαρειά..στελέχια της ..Παρών και ο Δήμαρχος της Άμφισσας , κ . Ασημάκης Ασημακόπουλος , μόνο που δεν τν..έπιασε ο φακός μας ..

Bαφτίσια 12-9-09 003

Ο Νονός , κρατωντας την κορούλα του Μαριάνα και η νονά τον μικρό Άγγελο .

Bαφτίσια 12-9-09 047

Μετά μυστήριο , και ..ένα ποτό στο σπίτι , ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι , σε μιά πολύ όμορφη Αμφισσιώτικη ταβέρνα , απ’ όπου είναι και η φωτογραφία , από αριστερά η μητέρα του Άγγελου , Κική Βασιλείου , το ζευγάρι Βούλα και Γιώργος Καλπούζος , με τον Άγγελο αγκαλιά , η ταπεινότης μου και η νονά με την κορούλα της .

Bαφτίσια 12-9-09 052

Η κ . Βούλα Καλπούζου κι’ ο πανευτυχής πατέρας με τον ..μεσαίο του γιό το Νίκο .

Bαφτίσια 12-9-09 050

Μικροί και μεγάλοι εν..δράσει , μιά όμορφη παρέα , απ’ τις πολλές σε..προχωρημένη ..μεζεδοφαγία ..

Bαφτίσια 12-9-09 038

Bαφτίσια 12-9-09 066

Περνώντας , βέβαια , η ώρα , το γλέντι..άναψε , εδώ η νονά σέρνει το χορό και τελευταία η Κική Βασιλείου ..σε πρώτο πλάνο , ο Γιώργος Καλπούζος …

Bαφτίσια 12-9-09 070

Bαφτίσια 12-9-09 069

Και να τα..ζεϊμπέκικα , και τα..χασαποσέρβικα , με τα ωραία οργανάκια μας , μπουζούκι και κιθάρα , βέβαια μαθήματα ..χορού , ζεϊμπέκικα κλπ , παρέδωσε , ο αγαπητός φίλος , ΄και..κουμπάρος του ζεύγους Βασιλείου , Νίκος Σεγδίτσας , που απ’ότι μάθαμε , έχει τιμηθεί ..διεθνώς , γιά τις ..επιδόσεις του , σε..Καλαμπάκα , Τοπόλια και...Κολοπετινίτσα !! Δείτε...













Μιά πραγματικά υπέροχη βραδιά η χθεσινή αδέρφια , απ' τις λίγες , τις..ελάχιστες , που ζούμε στη ..σκληρή κι' απάνθρωπη εποχή μας , και ήταν ..υπέροχη γιατί ήταν..απλά ..ζεστή κι' ανθρώπινη , χωρίς φκιασίδια και..δήθεν , ήταν ό,τι...έβλεπες , γνήσια , αυθεντική , γιομάτη ..αγάπη και ζεστασιά , σάμπως και θέλουμε περισσότερα γιά να'μαστε ..ευτυχισμένοι ;
Αγαπημένοι μας φίλοι , Πάνο και Κική , μας χαρίσατε μιά σπάνια βραδιά , σας ευχαριστούμε , να είστε πάντα καλά , και σεις και τα τρία σας υπέροχα παιδιά ..

Απ' το..βροχερό Λιδορίκι καλό σας..ξημέρωμα ..

Με αγάπη .....Κ.-

No comments: