15.11.09

ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ…ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ..

 

8-6-06 044

  Kαλησπέρα αδέρφια Λιδορικιώτες ..

Καλησπέρα Λιδορίκι , καλησπέρα  Greece , United States , Cyprus , Denmark , Germany , Italy , Netherlands , Switzerland , Canada , Poland , καλησπέρα στους ξενητεμένους μας , και τους φίλους του χωριού μας , να περάσετε όλοι ένα όμορφο..Κυριακόβραδο…

img

  Αργήσαμε σήμερα να επικοινωνήσουμε μαζί σας , αλλά είχαμε ..όμορφες απασχολήσεις , ξεκινήσαμε τον αγώνα γιά να παρουσιάσουμε στους χωριανούς μας , αν καταφέρουμε , ένα μικρό , έστω , Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα , έτσι γιά να..ζωντανέψουμε λίγο τη..νεκρωμένη Λιδορικιώτικη , αλλά και όλης της Δωρίδας , ζωή..

   Η παραπάνω φωτογραφία , με την όμορφη ..δημοτική μπάντα , είναι κομμάτι της μουσικής μας παράδοσης , την οποία αγαπάμε , σεβόμαστε και την έχουμε σαν ..φυλαχτό , δεν την απαρνιόμαστε , όχι , την κρατάμε και ..προχωράμε , δίνοντας στους νεότερους τη δυνατότητα , να γνωρίσουν και άλλα μουσικά..μονοπάτια ..

 

Πρόβα - φωτο  μπάντας 15-11-09 041

  Αυτά είναι τα παιδιά της Λιδορικιώτικης μπάντας του Π.Ο.Λ , λείπουν βέβαια και κάποια , αλλά είναι η πρώτη ..ένστολη ομαδική φωτογράφισή τους , δεξιά στη φωτογραφία , ο Μαέστρος της μπάντας , Παν.Βασιλείου και αριστερά ο Πρόεδρος του Π.Ο.Λ , Κωνσταντίνος Ευθ. Καψάλης , θα πρέπει και πάλι να θυμίσουμε , πως οι στολές είναι προσφορά του Δήμου Λιδορικίου ..

  Γιά όσους δεν το γνωρίζουν , ο Π.Ο.Λ , έχει δική του ιστοσελίδα   polidorikiou.blogspot.com , όπου μπορείτε να ενημερώνεστε γιά τα..τεκταινόμενα , επίσης η ηλεκτρονική του διεύθυνση είναι  :  polfokidos@gmail.com , και στην οποία μπορείτε να στέλνετε κάθε μήνυμά σας , και τέλος όσοι θέλουν , και..πρέπει όλοι να το κάνουν , μπορούν να ενισχύουν , με οποιοδήποτε ποσό , καταθέτοντάς το στο λογαριασμό :  406 / 296020 / 67   Ε.Τ.Ε Λιδορικίου , δίνοντας και τα στοιχεία σας .

Bθειά 14-11-2009 003

  Χαιρετίσαμε , αδέρφια την κατασκευή ράμπας , στη Βαθειά , γιά την πρόσβαση των Α.Μ.Ε.Α , αλλά αναρωτιόμαστε , και όχι μόνον εμείς , πως θα πενάνε οι άνθρωποι ανάμεσα απ’ τα τόσα..κάγκελα ;  αυτό θα ‘ναι αγώνας..δεξιοτεχνίας , μήπως , επαναλαμβάνουμε , 'ήρθε ο καιρός να..ξηλωθούν τα σωληνο..κάγκελα ; Η δικαιολογία που ..προβλήθηκε , γιά την..εγκατάστασή τους , είναι πολύ…αστεία , γιά να γίνει..πιστευτή , υπάρχουν χίλιοι ..δυό , τρόποι να ..χωριστεί η πλατεία , όχι όμως..και σωληνο..κάγκελα !!! Χάθηκαν οι..ζαρτινιέρες ; όμορφες ..καλαίσθητες ζαρτινιέρες με ωραία λουλούδια , τι το..ωραιότερο ; Είπαμε να..πρωτοτυπούμε , αλλά όχι κι΄έτσι…μόνο..αρνητικά..

        Καλό  σας Κυριακό..βραδο , να περνάτε καλά……Κ.-

No comments: