19.11.09

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ “ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ..ΧΟΥΜΑΤΟΣ “ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ..

 

image

  Στον  “ ΙΕΡΟ “ αγώνα ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΔΩΡΙΕΩΝ , γιά να σωθεί , ό.τι απόμεινε  απ’ την ομορφοκόρη μας τη Γκιώνα , αδέρφια δεν είμαστε ..μόνοι ..

          Ήμασταν..τρεις , ήμασταν τρεις

          ΓΙΝΑΜΕ  ΧΙΛΙΟΙ  ΔΕΚΑ..ΤΡΕΙΣ…

…και κάθε μέρα που περνάει , φουσκώνει το..ποτάμι , αυγαταίνουμε ..

  Απ’ όλα τα χωριά , πατριώτες μας δηλώνουν πως είναι αποφασισμένοι να ..πολεμήσουν , γιά να σώσουμε τον ..ΤΟΠΟ  ΜΑΣ , γιά να μη δούμε και το υπόλοιπο κομμάτι της ΓΚΙΩΝΑΣ  ΜΑΣ..έτσι…

image

image

  Άπ την πρώτη κιόλας μέρα που ..αποκρυπτογραφήθηκε το…μυστικό , και βγήκε στην..επιφάνεια , και άρχισε να ενημερώνετε Ο  ΔΩΡΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ , που , πλην μερικών..διαπραγματευτών , ΔΕΝ  ΕΙΧΑΜΕ  ΙΔΕΑ , γιά το τί…μαγειρευόταν πίσω απ’ τα..παραβάν και κάτω απ’ τα..τραπέζια..τώρα πιά ήρθε η ώρα της…ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ  ΜΑΣ , ΤΗΣ…ΔΡΑΣΗΣ..

   Θα πρέπει εδώ , να τονίσουμε το άμεσο ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ  Φωκίδας , με τη δήλωση συμπαράστασης του στελέχους του , Αποστόλη Τσιάμη , όπως επίσης και το άμεσο  ενδιαφέρον ..παθόντων , ομοιοπαθών ,απ’την άλλη μεριά της Γκιώνας , και της Οίτης , με πρώτο και καλύτερο τον Βαγγέλη Πετσωτά , απ’ τη Στρώμη ..

  Τέλος θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε , πως κι’ απ’ τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρθηκαν και θα μας συμπαρασταθούν , και θα κάνουμε και μιά απαραίτητη διευκρίνιση , πως δεν δίνουμε..χρώμα στην προσπάθεια αυτή , γιατί  αφορά σε ολόκληρο το Δωρικό , αλλά και τον Ελληνικό , λαό , το σωστό , όμως , πρέπει να..λέγεται , και η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση και..συγκινητική , το σωστό ..σωστό…

   Τέλος , ΄θα πρέπει να αναφέρουμε και την αμέριστη συμπαράσταση της Φωκικής  καθημερινής εφημερίδας “ Η ώρα  της  Φωκίδας “ , που απ’ την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μας , αναδεικνύοντας καθημερινά , σχεδόν , το δίκαιο αίτημά μας ..βοηθώντας έτσι στην ενημέρωση του Φωκικού λαού .

   Αύριο δε , ίσως έχουμε και περισσότερα ευχάριστα..

               Καλό  σας  βράδυ ……..Κ.-

1 comment:

Anonymous said...

Αποστόλης Τσιάμης.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια όμως οι κάτοικοι του Λιδωρικίου που κινητοποιήθηκαν για το θέμα, το κάνανε χωρίς την δική μας παρουσία και βασιζόμενοι στις δικές τους απόψεις και ευαισθησίες.
Η δική μας παρέμβαση έχει στόχο να υποστηρίξει μια υπαρκτή κινητοποίηση των κατοίκων και όχι να την υποκαταστήσει, ή να την καπηλευθεί.
Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να δοθεί βοήθεια απο όσους μπορούν περισσότερο γιατί τα πράγματα προχωράνε από πλευράς εταιρείας με πολύ γοργούς ρυθμούς.
Ένας τρόπος υπάρχει να σταματήσουν και αυτός είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων, μην περιμένετε να δείτε Δημοτικό Συμβούλιο για να συγκεντρωθείτε, υπάρχει ανάγκη για άμεσες συγκεντρώσεις ενημέρωσης και συζητήσεις για τις απαιτούμενες επόμενες κινήσεις.