23.3.10

ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ , ΑΛΛΆ ΚΑΙ..ΣΥΓΓΝΩΜΗ ..

 

     IMG_0003

   Από λίγες μέρες πριν , αγαπημένοι μας φίλοι , είχαμε ανακοινώσει την ..άμεση κυκλοφορία της συλλογής μας , που λογικά θα έπρεπε να βρίσκεται στην προθήκη των βιβλιοπωλείων , από χθες , το αργότερο , δυστυχώς όμως , κάτι , για οποίο δεν..είχαμε υπόψη μας , δημιούργησε μια καθυστέρηση , που φυσικά δεν περιμέναμε και βέβαια και δεν θέλαμε .

   Αφού , όλα είχαν ετοιμαστεί , και όδευαν προς ..εκτύπωση , μάθαμε πως έπρεπε , το  βιβλίο μας , αλλά και το οποιοδήποτε βιβλίο που εκδίδεται , να καταγραφεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη και να πάρει και τον δικό του , αποκλειστικά , κωδικό αριθμό , το λεγόμενο  ISBN , που είναι επιβεβλημένο , να αναγράφεται σε δυό συγκεκριμένα σημεία του βιβλίου .

   Άπειροι , όντες , στα..εκδοτικά , το μάθαμε , όπως είπαμε , όταν η δουλειά μας είχε φτάσει στο τέλος , και αναγκαστήκαμε να ξαναφκιάξουμε τα φιλμ , οπότε καθυστέρησε η όλη διαδικασία της εκτύπωσης , και φυσικά η παραλαβή του βιβλίου και η διάθεσή του , βέβαια δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα , και ούτε υπάρχει , αλλά νοιώθουμε πολύ-πολύ άσχημα , και ζητάμε χίλιες φορές συγγνώμη , απ’ τους πολλούς , πάρα πολλούς , φίλους μας που πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο  “ ΒΙΒΛΙΟΓΝΩΣΗ “ του Παγκρατίου , για να πάρουν το βιβλίο , το οποίο όμως ακόμα δεν έχει φτάσει .

   Ευχαριστούμε , όλους τους φίλους μας , ζητώντας τους παράλληλα και συγγνώμη , για την..ανακολουθία μας αυτή , για την οποία όμως δεν φταίμε , και πιστεύουμε πως από την ερχόμενη Παρασκευή , το βιβλίο μας θα είναι διαθέσιμο ..

    Δεν σας κρύβουμε δε , πως μας συγκίνησε ιδιάιτερα το γεγονός , ότι στο βιβλιοπωλείο , μερικοί απ’ τους ..υποψήφιους αγοραστές , άφηναν όνομα και τηλέφωνο για να ειδοποιηθούν , μόλις έρθουν τα βιβλία , και είναι ονόματα , κάποια απ’ αυτά , αγαπημένων μας χωριανών , αυτό προσωπικά μας συγκίνησε πολύ , τους ευχαριστούμε από ..καρδιάς , να είναι καλά ..

   Αλλά και στο χωριό μας , ελπίζουμε απ’ το Σάββατο , να υπάρχει το βιβλίο , στο κατάστημα του φίλου Δημ. Νάκου , και θα θέλαμε εδώ , να ευχαριστήσουμε και τους πολλούς φίλους , από Άμφισσα , που επικοινώνησαν μαζί μας για να προμηθευτούν το βιβλίο , αυτό και μόνο , είναι μιά..ανταμοιβή μας πολύτιμη..και σας ευχαριστούμε όλους σας .

   Με την ευκαιρία , θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό τα σημεία και τους τρόπους διάθεσης του βιβλίου μας :

ΑΘΗΝΑ : Βιβλιοπωλείο “ ΒΙΒΛΙΟΓΝΩΣΗ “

                Χριστίνα Γιαννοπούλου – Φιλολάου  114 – 118

                Παγκράτι   Τηλ : 210 7563304

  ΛΙΔΟΡΙΚΙ : Κατάστημα Δημ. Νάκου  τηλ : 6978702532

  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

  Επί αντικαταβολή  τηλ : 6946243033

  ΤΙΜΗ  ΒΙΒΛΙΟΥ    15 e , πλέον εξόδων αποστολής .

     Ευχαριστούμε  και πάλι , καλό σας  βράδυ ….Κ.-

No comments: