24.6.11

“ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ “ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου και πράκτορα του ΟΠΑΠ στο Λιδωρίκι

Σύλληψη ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου και ενός πράκτορα του "ΟΠΑΠ" για εγκατάσταση και χρήση παράνομων παιχνιδιών, έγινε στο Λιδωρίκι Φωκίδος.
Συγκεκριμένα, σωφρονιστικός υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης είχε εγκαταστήσει στο μοναδικό πρακτορείο της "ΟΠΑΠ ΑΕ" στην πόλη, τέσσερα μηχανήματα με τεχνικά παιχνίδια (φρουτάκια), και παρείχε στην διάθεση του κοινού την δυνατότητα συμμετοχής σ΄αυτά.
Ο σωφρονιστικός υπάλληλος μαζί με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν μαζί με τα ευρήματα στην Ασφάλεια Αμφισσας για τα περαιτέρω, ενώ σήμερα απολογήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας.
Οι συλληφθέντες έφεραν μαζί τους ποσό "2.500 ευρώ", που κατασχέθηκε ως προϊόντα παράνομης δράσης..

troktiko

 

  Διορθώνοντας την σχετική είδηση , που πήραμε  απ’ την Ώρα της Φωκίδας , σχετικά με τη..” φρουτοσύλληψη “ , σας ενημερώνουμε πως αυτή δεν πραγματοποιήθηκε στο Μαλανδρίνο , όπως κακώς γράφτηκε , αλλά στο Λιδορίκι και το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του χωριού , και φυσικά λειτουργεί πολλά  χρόνια .

   Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας , σύμφωνα δε με σημερινές μας πληροφορίες απ’ το Λιδορίκι , οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι .

No comments: