29.6.11

H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ…” ΜΕΓΑΛΕΙΟ “…

Πέρασε με 155 «Ναι» το μεσοπρόθεσμο

 

Πέρασε με 155 «Ναι» το μεσοπρόθεσμο

Πέρασε με 155 βουλευτές το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με επίσημη ανακοίνωση. Όπως αναμενόταν δηλαδή. Παρά την έκπληξη που προήλθε από τον Α. Αθανασιάδη ο οποίος ψήφισε «ναι», λίγο νωρίτερα ήρθε το «όχι» του Κουρουμπλή και το «ναι» της ανεξάρτητης πλέον Έλσας Παπαδημητρίου.

   Σημ. “ Λιδωρικιού “ : Οι 155 , που είπαν το “ ναι “ στη θηλειά του λαού , θα δούν στις πρώτες εκλογές τι σημαίνει …” ΜΑΥΡΟ “ ΚΑΙ…ΔΑΓΚΩΤΟ ..

           “ Ο  ΛΑΟΣ  ΔΕΝ  ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΜΠΑΜΠΕΣΙΆ “

                   *           *             *

  … “ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ¨..ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΝ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ…

          Διαγράφηκε ο Κουρουμπλής

 

Διαγράφηκε ο Κουρουμπλής

Διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κυβερνώντος κόμματος οδεύει ο Π. Κουρουμπλής. Η απόφαση θεωρείται δεδομένη καθώς από το πρωί ο Γ. Παπανδρέου είχε ξεκαθαρίσει μέσω συνεργατών του προς όλους τους βουλευτές, ότι όποιος δεν το ψηφίσει θα διαγραφεί. Παρελθόν λοιπόν και ο Π. Κουρουμπλής. Έτσι η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αριθμεί από σήμερα 154 βουλευτές.

 

                  *            *            *

Διαγραφή Έλσας Παπαδημητρίου

 

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ

Διαγραφή Έλσας Παπαδημητρίου


Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η διαγραφή της Έλσας Παπαδημητρίου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το κόμμα της Ν.Δ. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες, είχε έτοιμη την ανακοίνωση την οποία…
δημοσιοποίησε δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην ολομέλεια της Βουλής. Η Ν.Δ. από την Έλσα Παπαδημητρίου ζητά πίσω την έδρα της…

  Σημ.  “ Λιδωρικιού “ , στο χωριό μας σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε κάτι για τη φοράδα  και το…αλώνι , το ξέρετε ;

No comments: