25.6.11

Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ Κ.Υ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΙΤΕΑΣ

 

DSC05232

 

“Τα κέντρα Υγείας σε Ιτέα και Λιδωρίκι .οχι μόνο δεν θα καταργηθούν αλλά θα αναβαθμιστούν κιόλας καθώς εντάσσονται σε δράσεις του ΕΣΠΑ και ενισχύονται και με προσωπικό” τόνισε, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χρήστος Αηδόνης απαντώντας σε ερώτηση που είχε καταθέσει η κα Αφροδίτη Παπαθανάση
Μάλιστα ο υφυπουργός προχώρησε ακόμη ένα βήμα παραπάνω χαρακτηρίζοντας ως “ Κίτρινα παπαγαλάκια» εκείνους “που το τελευταίο διάστημα σπέρνουν την ανησυχία στις τοπικές κοινωνίες, προβλέποντας την κατάργηση μονάδων υγείας”
Ο υφυπουργός ενημέρωσε επίσης ότι τα αποτελέσματα από την πρόσφατη συνάντηση των διοικητών των νοσοκομείων με τον υπουργό κο Λοβέρδο θα ανακοινωθούν το αργότερο την 1η Ιουλίου όπου και θα γίνει γνωστό τι πρόκειται να γίνει σε κάθε νομό με τη συνένωση των δυνάμεων στο χώρο της υγείας. «Είναι μια πολιτική που θα δώσει τη δυνατότητα να εξορθολογίσουμε το ανθρώπινο δυναμικό γιατί ενώ έχουμε ιατρικό προσωπικό διπλάσιο σε αντιστοιχία γιατρού-ασθενή,σε σχέση με άλλες ευρωπαΪκές χώρες, οκαταμερισμός δεν εξυπηρετεί, ουσιαστικά τις ανάγκες», είπε ο κ. Αηδόνης. Καθησυχαστικός ο υφυπουργός υγείας για τα Κέντρα Υγείας σε Ιτεά και Λιδωρίκι .

Ώρα της  Φωκίδας

No comments: