26.8.11

K O Λ Α Σ Η !!!

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ

… θα είναι η αποψινή , αγαπημένοι μου φίλοι , πανικοβλημένοι οι κάτοικοι των χωριών μας , δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει ..

Η Αμυγδαλιά εκκενώθηκε , το ίδιο μάλλον θα γίνει και στο Μαλανδρίνο , ένα μέτωπο πηγαίνει προς Σώταινα , ενώ η Βραίλα , μάλλον γλίτωσε και κινδυνευουν και οι φυλακές Μαλανδρίνου .

DSCN4356

Κόσμος απ’ όλα τα γύρω χωριά έχουν συγκεντρωθεί κάτω απ’ το Μαλανδρίνο , στο χάνι Κότταρη και σε όλο το μήκος του δρόμου από Πεντάπολη μέχρι τη διαστάυρωση Αμυγδαλιάς , παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της φωτιάς , ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή , οδηγούν τη φωτιά προς διάφορες , κάθε στιγμή , διευθύνσεις , δημιουργώντας πολλά μέτωπα , μη επιτρέποντας την κατάσβεση απ’ τις χερσαίες δυνάμεις που είναι βέβαια ελάχιστες .

DSCN4339

DSCN4344

Η φωτιά ξεκίνησε , απ’ ό,τι μας είπαν οι κάτοικοι της περιοχής , απ’ τη θέση “ Λαγόρεμα “ λίγο μετά το τέλος του Παλαιόκαστρου και λόγω των δυνατών ανέμων ξέφυγε από κάθε έλεγχο , με τα αποτελέσματα που βλέπετε …

DSCN4357

DSCN4361

DSCN4371

DSCN4372

DSCN4373

 

Κανένας δεν πρόκειται να κλείσει μάτι απόψε , σ’ ολόκληρη την περιοχή , εμείς  θα παρακολουθούμε τα γεγονότα  και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη …..Κ.Κ.-







No comments: