30.8.11

TA ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ

 

Ελλην Φορολογούμενος

Αν και οι Κινέζοι ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο, τα επίθετα τους δεν είναι παραπάνω  από διακόσια … και κανένα δεν είναι Παπαδόπουλος!
Η Γη αυξάνει το βάρος της (καθημερινά) κατά 100 τόνους λόγω της πτώσης αστρικής σκόνης στην επιφάνειά της … άρα δεν παχαίνεις επειδή σαβουρώνεις τον άμπακο η αστρική σκόνη είναι αυτή που δημιουργεί το πρόβλημα , Ναι δεν θες δίαιτα αλλα ένα απλό …ξεσκόνισμα!
H βασίλισσα Bικτωρία απαγόρευσε με νόμο την ομοφυλοφιλία των ανδρών, αλλά όχι των γυναικών ... αλλά οι Άγγλοι το χαβά τους ,συνεχίζουν αιώνες να καταπατούν αυτόν το συγκεκριμένο  νόμο!
Για να καταφέρει να περπατάει με τον περίφημο σέξι τρόπο της, η Μέριλιν Μονρόε είχε πριονίσει ένα κομμάτι από το.........

τακούνι του ενός παπουτσιού της … το ίδιο σέξυ περπατά και ο ΓΑΠ τώρα τελευταία , από το πριόνισμα που του έκανε ο Μπένις στον πρόσφατο ανασχηματισμό !
Για να μη μείνει ποτέ ο βρετανικός θρόνος χωρίς διάδοχο, εξαιτίας αεροπορικού ατυχήματος, οι πρίγκιπες Κάρολος και Γουίλιαμ δεν πετάνε ποτέ με το ίδιο αεροπλάνο … το ίδιο κάνει και η οικογένεια Μητσοτάκη ! Ο οποίος Μητσοτάκης σήμερα που μιλάμε έχει θάψει τους πάντες από τη «σειρά» του.
Δεν ήταν λίγοι οι φρενοβλαβείς που έφτασαν στα ανώτατα στρατιωτικά αξιώματα κατά το παρελθόν. Κάποιοι από αυτούς όμως σίγουρα ξεχώρισαν: Ο Σερ Γουίλιαμ Έρσκιν, ένας από τους διοικητές στον πόλεμο της Ισπανικής Χερσονήσου (1808-9), είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρικό άσυλο. Αργότερα, αυτοκτόνησε πηδώντας από ένα παράθυρο. Ο Πρώσος Μπλούχερ πίστευε πως είχε μείνει έγκυος από έναν ελέφαντα, ενώ ο Αμερικανός στρατηγός των Βορείων Ρίτσαρντ  Ίγουελ νόμιζε πως είναι πουλί και προσπαθούσε να τσιμπήσει το φαγητό του με τη μύτη …
όπως και η ηγεσία της γείτονος που νομίζει με βαριοπούλες και με σφυράκια θα μας φέρει βόλτα !
Είναι αδύνατον να αυτοκτονήσεις κρατώντας την αναπνοή σου … αν σε βοηθάει όμως το ΔΝΤ καταφέρνεις πολύ καλύτερα!
Είναι αδύνατον να φταρνιστείς με τα μάτια ανοιχτά… Έτσιι ! ( ιταλικό φτέρνισμα)
Είναι πιο εύκολο να κάνεις μια αγελάδα να ανέβει σκαλιά παρά να την βάλεις να τα κατέβει κάτι σαν τις τιμές της βενζίνης , ανεβαίνουν για οποιοδήποτε λόγο (κακοκαιρία στο Τιμπουκτού ή απαγωγή εργάτη στον κόλπο του Νίγηρα κλπ)  και δεν κατεβαίνουν με ΤΙΠΟΤΑ !
Ένα δισεκατομμύριο δευτερόλεπτα είναι 31,7 χρόνια… άρα η έξοδος από την κρίση είναι θέμα δευτερολέπτων !
Ένα στα δέκα σκυλιά Δαλματίας γεννιέται κουφό, ενώ τα σκυλιά της ράτσας αυτής δεν έχουν την ικανότητα να αποβάλλουν τα ούρα εντελώς. Γι' αυτό τον λόγο πρέπει ν' ακολουθούν ειδική δίαιτα, με λίγες πρωτεΐνες … όπως και ο Σουφλιάς ήτο βλάχος , ουχί απλός αλλά Δαλματίας !
Ένα τυπικό κρεβάτι "φιλοξενεί" περίπου 6 δισεκατομμύρια κομματάκια σκόνης… για να δεις με πόσους άλλους μοιράζεται η γυναίκα σου το κρεβάτι σας .
Ο Φριντμανισμός , το δόγμα της χειρότερης μορφής καπιταλισμού που επιβάλλεται σε όλο τον κόσμο  , ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ψηφίστηκε από κανέναν λαό !  Πάντοτε ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ με τη ΒΙΑ ( Χιλή-Ινδονησία –Κίνα της πλατείας Τιεν Αμέν) ή  με τα ψέματα (Ρωσία του Γέλτσιν  - Πολωνία της Αλληλεγγύης – Νότια Κορέα και Ελλάδα ) !  

kafeneio

No comments: