28.11.12

Ψ Α Ρ Ε Ψ Α Μ Ε …

…Στην  Ώρα  της  Φωκίδας

DSC08081

Το παραχωρούμενο κτήριο , όπου  στεγαζόταν  η  ΔΟΥ που  καταργήθηκε .

Αποδέχεται την πρόταση για δύο χρόνια δωρεάν κτήριο η δημοτική
αρχή Δωρίδας


H πρόταση για αποδοχή της δωρεάν χρήσης για δύο χρόνια του ακινήτου του Κωνσταντίνου Αναγνωστόπουλου που βρίσκεται στη συνοικία «συνοικία “Πετρέικα” της Τ.Κ. Λιδωρικίου θα συζητηθεί στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δωρίδας
Όπως αναφέρει στην εισήγησή του ο δήμαρχος υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στέγασης των υπηρεσιών του νεοσύστατου Δήμου και για αυτό δέχεται την προσφορά του δημότη.
Εντωμεταξύ στη συνεδρίαση θα διαβαστεί και η επιστολή του δωρητή η οποία αναφέρει τα εξής;
« Με την παρούσα μου, υποβάλλω προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, την ακόλουθη πρότασή μου και παρακαλώ να ενεργήσετε την απαιτούμενη διαδικασία προς συζήτηση και έγκρισή της :
Ως έχων την επικαρπία ενός ακινήτου μου, ήτοι μιας διώροφους οικοδομής αποτελούμενης από ισόγειο επιφανείας 151,20 τ.μ. και πρώτο όροφο επιφανείας 114,45 τ.μ. κτισμένης επί οικοπέδου, που βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του
Δήμου Λιδωρικίου , στη συνοικία “Πετρέικα” επί της οδού Λοχαγού
Γάσπαρη, προτίθεμαι να παραχωρήσω τη χρήση του προς το Δήμο Λιδωρικίου χωρίς αντάλλαγμα με σύμβαση χρησιδανείου, που θα υπογραφεί μεταξύ εμού και του ως άνω Δήμου, για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών και με τους ειδικότερους όρους που θα συμφωνήσουμε.
Ευχαριστώ για τη συνεργασία σας και αναμένω την απάντησή σας, σχετικά με, τη συνέχεια που θα δοθεί στην ανωτέρω πρότασή μου.


Λιδωρίκι, 8 Νοεμβρίου 2012
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αναγνωστόπουλος Κων/νος ».

No comments: