28.11.12

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΕΡΤ-A.E., Διεύθυνση Μουσικών Συνόλων

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2012 Μεσογείων 432 Αθήνα 15342,

Α όροφος, Ρ 107

τηλ.210 606 6116, 210 606 6117

euyo.gr.artepapa@gmail.com και euyo@ert.gr

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 2013

Διοργάνωση Ε.Ρ.Τ.-Α.Ε, υπό την αιγίδα του ΥΠ.ΠΟ.

Προκήρυξη Διαγωνισμού-Κανονισμός

Η Ορχήστρα Νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ο.Ν.Ε.Ε.-E.U.Y.O.) δημιουργήθηκε το 1976. Είναι η μεγαλύτερη μουσική οικογένεια της Ευρώπης. Η Ελλάδα συμμετέχει στην Ο.Ν.Ε.Ε. από το 1981 με ετήσιους προκριματικούς και τελικούς διαγωνισμούς που διοργανώνει η Ε.Ρ.Τ-A.E.. υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Έως σήμερα, πάνω από 60 νέοι μουσικοί εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην ορχήστρα και περισσότεροι από 700 έλαβαν μέρος στις ακροάσεις. Μουσικοί, που έχουν πλέον διαμορφώσει τη γενιά των νέων καταξιωμένων επαγγελματιών μουσικών της χώρας μας. Η σύνθεση της Ο.Ν.Ε.Ε. αλλάζει κάθε χρόνο. Τα μέλη της περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο δίνοντας συναυλίες υπό τη διεύθυνση των μεγαλύτερων μαέστρων της εποχής μας, μετά από μια περίοδο εντατικών δοκιμών με την καθοδήγηση εξαιρετικών καθηγητών διεθνούς επιπέδου.

Με βάση τα παραπάνω η Ε.Ρ.Τ.-Α.Ε. προκηρύσσει τον προαναφερόμενο διαγωνισμό.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μουσικοί που παίζουν ένα όργανο της Συμφωνικής Ορχήστρας (εκτός από πιάνο και σαξόφωνο), ηλικίας 14 – 24 ετών (δηλαδή, όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 1988 και της 31ης Δεκεμβρίου 1998).

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι διαβατηρίου μιας από τις 28 χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Kροατία).

3. Η απόφαση της κριτικής επιτροπής της Ορχήστρας Νέων Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιλογή των μελών της ορχήστρας είναι οριστική και αμετάκλητη.

4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟNΕΕ ή ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ή ΕΠΕΛΕΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (Leverhulm Summer School) ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ (ONEE 2011 – ONEE 2012) ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

5. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να εξετασθούν σε πρωτεύουσα χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου έχουν γεννηθεί, κατοικούν ή σπουδάζουν.

6. ΕΡΤ-Α.Ε. και η Ορχήστρα Νέων Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ο.Ν.Ε.Ε.) στηρίζουν άτομα με αναπηρίες και τα προτρέπουν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα τους στερήσου μια θέση στην Ορχήστρα εάν την αξίζουν. Αιτήσεις από άτομα με ειδικές ικανότητες είναι ευπρόσδεκτες, αρκεί να πληρούν τα προαναφερθέντα κριτήρια για την αποδοχή της υποψηφιότητας. Η οργανωτική επιτροπή της Ο.Ν.Ε.Ε. θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλισθεί ότι όλα τα μέλη της ορχήστρας να είναι ισότιμοι κοινωνοί κάθε δραστηριότητας του συνόλου, καλλιτεχνικής και κοινωνικής.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Τα αρμόδια Υπουργεία κάθε χώρας καταβάλλουν την ετήσια εισφορά για τη συμμετοχή της χώρας στην ορχήστρα και αναθέτουν τη διοργάνωση των διαγωνισμών σε φορέα δικής τους επιλογής. Το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας αναθέτει την οργάνωση του διαγωνισμού στην Ε.Ρ.Τ-A.E..

2. Η προκήρυξη με τους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του οργανισμού (http://www.euyo.org.uk/audition-rules-and-regulations). Έντυπα Αίτησης Συμμετοχής διατίθενται από την Ε.Ρ.Τ. και είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ε.Ρ.Τ. www.ert.gr

3. Ο διαγωνισμός διεξάγεται στην Αθήνα σε δύο φάσεις: Προκριματική και Τελική.

4. Για τη συμμετοχή στην τελική φάση πρέπει οπωσδήποτε ο διαγωνιζόμενος να έχει περάσει επιτυχώς στην προκριματική φάση.

5. Η Κριτική Επιτροπή της προκριματικής φάσης απαρτίζεται από καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς. Η Κριτική Επιτροπή της τελικής φάσης απαρτίζεται αποκλειστικά από επροσώπους της Ορχήστρας Νέων Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι αποφάσεις των επιτροπών είναι οριστικές και αμετάκλητες.

6. Μετά τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του διαγωνισμού, λαμβανομένης υπ’όψιν της εισήγησης του εκπροσώπου της Ο.Ν.Ε.Ε. στην Ελλάδα (αφού ακουστούν και οι περίπου 4.000 υποψήφιοι σε όλες τις χώρες) αποφασίζεται η σύνθεση της ορχήστρας. Η απόφαση για τα τακτικά, έκτακτα μέλη, τους επιλαχόντες και τους μουσικούς που εντάσσονται στα θερινά σεμινάρια, ανακοινώνεται μετά το πέρας των ακροάσεων σε όλες τις χώρες και είναι οριστική και αμετάκλητη. Η ανακοίνωση γίνεται από τη Γραμματεία της Ορχήστρας (στο Λονδίνο) ταχυδρομικώς, απευθείας στους διακριθέντες. Τα επιλεγμένα μέλη δεν λαμβάνουν χρηματική αποζημίωση για τη συμμετοχή τους στην ορχήστρα, αλλά έχουν πλήρη κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, σίτισης και διαμονής.

7. Η διάρκεια της εξέτασης, η αλλαγή της σειράς εμφάνισης, η αλλαγή της σειράς εξέτασης των υποχρεωτικών ορχηστρικών αποσπασμάτων κ.λπ. εναπόκειται στη κρίση της Κριτικής Επιτροπής, οι αποφάσεις της οποίας είναι οριστικές.

8. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ: οι υποψήφιοι ερμηνεύουν ένα έργο επιλογής τους που να αναδεικνύει τεχνική ευχέρεια και ερμηνευτικές δυνατότητες. Ενδείκνυται το πρώτο μέρος κοντσέρτου (με καντέντσα) ή κάποιο δεξιοτεχνικό κομμάτι. Επίσης, εξετάζονται κάποια από, ή όλα τα υποχρεωτικά ορχηστρικά αποσπάσματα που ορίζει η Ο.Ν.Ε.Ε. (το σύνολο τους εξετάζεται στην Τελική φάση) Η διάρκεια εξέτασης στην προκριματική φάση είναι σχετικά περιορισμένη. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα ορχηστρικά αποσπάσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http: http://www.euyo.org.uk/orchestral-extracts

9. ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ: οι υποψήφιοι ερμηνεύουν το έργο επιλογής της Προκριματικής φάσης καθώς και όλα τα υποχρεωτικά ορχηστρικά αποσπάσματα που ορίζει η Ο.Ν.Ε.Ε..

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

α) Η επιλογή και οι πάσης φύσεως αξιώσεις του πιανίστα, που θα συνοδεύει τον υποψήφιο, που απορρέουν από την ερμηνεία ή εκτέλεσή του ανήκει και βαρύνει αποκλειστικά τον υποψήφιο και η Ε.Ρ.Τ.-Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει από την ως άνω αιτία.

β) Στα υποχρεωτικά ορχηστρικά αποσπάσματα δεν ζητείται prima vista. Αντιθέτως, κλειδί στην επιτυχία είναι η προσεκτικότατη προετοιμασία τους. Δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στο κούρδισμα, στην ακριβή απόδοση της δυναμικής, του ρυθμού, της ρυθμικής αγωγής του μουσικού κειμένου ώστε να αναδειχθεί ο χαρακτήρας του έργου και η ευαισθησία του υποψηφίου.

γ) Οι υποψήφιοι παίζουν σε δικά τους όργανα (εκτός από το πιάνο που συνοδεύει, την άρπα και κάποια κρουστά που παρέχονται από το διοργανωτή).

δ) Για τα ξύλινα πνευστά: αν θέλουν οι υποψήφιοι μπορούν να παίξουν και τα συμπληρωματικά όργανα: φλάουτο-πίκολο, όμποε-αγγλικό κόρνο, κλαρινέτο-κλαρινέτο μι ύφεση, φαγκότο-κόντρα φαγκότο. Στην περίπτωση αυτή, όμως, τα συμπληρωματικά όργανα διαγωνίζονται μόνο στα υποχρεωτικά ορχηστρικά αποσπάσματα ενώ οι υποψήφιοι για το κλαρινέτο παρακαλούνται να διαλέξουν μόνο ένα συμπληρωματικό όργανο.

ε) Τρομπέτα, κόρνο και τρομπόνι: οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν επιλογή από τα υποχρεωτικά ορχηστρικά αποσπάσματα ανάλογα με τη δυνατότητά τους να παίζουν ψηλά ή χαμηλά.

στ) ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΡΓΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

ζ) Ο διαγωνισμός διεξάγεται ενώπιον κοινού.

η. Η ψηφοφορία γίνεται μετά το πέρας των ακροάσεων, κεκλεισμένων των θυρών ως εξής: θετική ψήφος, αρνητική ψήφος. Για την πλειοψηφία, υπολογίζονται μόνο οι θετικές ψήφοι. Διακρίνονται οι μουσικοί με πλειοψηφία θετικών ψήφων.

θ. Τα αποτελέσματα για τους διακριθέντες ανακοινώνονται μετά την επίσημη καταγραφή των πρακτικών με ευθύνη του διοργανωτή.

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του από όλους τους συμμετέχοντες καθώς και την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του τρόπου επιλογής. Παράβαση οποιουδήποτε όρου της προκήρυξης συνεπάγεται τον αποκλεισμό του συμμετέχοντος και την απόρριψη ή μη κρίση της συμμετοχής. Σε περίπτωση άρνησης ή μη τήρησης κάποιου όρου από τους επιλεγέντες στο διαγωνισμό, ακυρώνεται η πρόκριση της συμμετοχής και επιλέγεται αυτομάτως η δεύτερη σε σειρά επιλογή μουσικού από την Επιτροπή. Οι μουσικοί που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό για την ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ουδεμία οικονομική απαίτηση έχουν κατά της Ε.Ρ.Τ.-Α.Ε. και του οργανισμού διαχείρισης της Ο.Ν.Ε.Ε. (EUYO) για τη συμμετοχή τους με την ερμηνεία ή εκτέλεσή τους στον ως άνω διαγωνισμό και στις δράσεις της ορχήστρας. Η δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό συνιστά παραίτηση από οποιοδήποτε, αυτής της φύσης δικαίωμα. Οι συντελεστές παρέχουν στην Ε.Ρ.Τ-A.E., με τη δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό, την αποκλειστική άδεια της εγγραφής της ερμηνείας ή εκτέλεσης των έργων που θα παρουσιαστούν σε υλικό φορέα, την άμεση ή έμμεση προσωρινή ή μόνιμη αναπαραγωγή με οποιοδήποτε μέσο ή μορφή εν όλω ή εν μέρει, όσον αφορά την εγγραφή σε υλικό φορέα της ερμηνείας ή εκτέλεσής τους, της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης με οποιοδήποτε τρόπο (όπως ηλεκτρομαγνητικά κύματα, δορυφόροι, διαδίκτυο (internet) κ.λ.π.) της παρουσίασης στο κοινό της ζωντανής ερμηνείας ή εκτέλεσης με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς και της διάθεσης κατά τρόπο ώστε οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση στην εγγραφή σε υλικό φορέα της ερμηνείας ή εκτέλεσής τους όπου και όταν επιλέγει ο ίδιος, καθώς και της πάσης φύσεως εκμετάλλευσης της ερμηνείας ή εκτέλεσης εν όλω ή εν μέρει για όλη την διάρκεια προστασίας των δικαιωμάτων αυτών. Η ΕΡΤ-A.E. δεν δεσμεύεται από ενδεχόμενες υποχρεώσεις των συμμετεχόντων. Σε περίπτωση που εγερθεί αξίωση κατά της Ε.Ρ.Τ-A.E. για παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και πάσης φύσεως απαιτήσεων, η ΕΡΤ-A.E. θα επιδιώξει την αποκατάσταση κάθε θετικής και αποθετικής ζημιάς και ο συμμετέχων υποχρεούται να παρεμβαίνει στο Δικαστήριο υπέρ της ΕΡΤ και να αναλαμβάνει τη δίκη σε κάθε Δικαστήριο και κάθε αρχή. Η ΕΡΤ-A.E. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί κάθε όρο της παρούσης προκήρυξης και διατηρεί πάντα ακέραιο το δικαίωμα να λαμβάνει αποφάσεις για κάθε θέμα που τυχόν ανακύψει και δεν ρυθμίζεται στον παρόντα κανονισμό. Ρητά συμφωνείται ότι δεν χορηγούνται αντίγραφα από την αλληλογραφία της ΕΡΤ-A.E. με την Ο.Ν.Ε.Ε.. Η ΕΡΤ-A.E. θα καθορίσει τον αριθμό και τη σύνθεση των μελών της Κριτικής Επιτροπής. Η διαδικασία της επιλογής και το τρόπος ψηφοφορίας θα οριστεί από την ΕΡΤ-A.E. κατά την απόλυτη κρίση της.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Δεν επιτρέπεται η υποβολή ενστάσεων κατά των αποφάσεων των Kριτικών Eπιτροπών τόσο της προκριματικής όσο και της τελικής φάσης.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Συμπλήρωση του εντύπου Αίτησης Συμμετοχής και αποστολή του ταχυδρομικά ΚΑΙ ηλεκτρονικά (στην ηλεκτρονική διεύθυνση euyo.gr.artepapa@gmail.com με κοινοποίηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση euyo@ert.gr

2. Φωτοτυπία του διαβατηρίου ή της ταυτότητας ώστε να φαίνεται καθαρά η υπηκοότητα και η ημερομηνία γέννησης.

3. Δύο (2) ασπρόμαυρες φωτογραφίες ταυτότητας.

4. Τρία (3) αντίτυπα του έργου επιλογής (πλήρης παρτιτούρα με τη συνοδεία του πιάνου) κατά την υποβολή της αίτησης..

5. Μια έντυπη υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/86, στην οποία να αναφέρεται ρητά:

ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΟΝΕΑ/ΓΟΝΕΩΝ ή ΚΗΔΕΜΟΝΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Παρέχω/ουμε τη συγκατάθεσή μου/μας όπως ο/η γιός/κόρη μου/μας………………………………………………………………..να συμμετέχει στον Διαγωνισμό για την επιλογή ερμηνευτών Οργάνων Συμφωνικής Ορχήστρας για την ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 2013 . Έχω/ουμε λάβει γνώση των όρων της Προκήρυξης του ως άνω διαγωνισμού που διοργανώνει η ΕΡΤ, τους όρους της οποίας ανεπιφύλακτα αποδέχομαι/μαστε. Περαιτέρω δηλώνουμε ότι ο/η γιος/κόρη μου/μας πληροί όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Διαγωνισμό και ότι το έργο (μουσικό κομμάτι) με το οποίο διαγωνίζεται ο/η γιος/κόρη μου/μας είναι ελεύθερο δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης εκχωρώ/ουμε στην ΕΡΤ-A.E. όλα τα δικαιώματά, που απορρέουν από την ερμηνεία και εκτέλεση του/της γιού/κόρης μου/μας στο διαγωνισμό Ο.Ν.Ε.Ε. 2013, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στην παράγραφο: ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ της προκήρυξης, για όλη τη διάρκεια προστασίας των δικαιωμάτων αυτών.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΩΝ ή ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Οι αιτήσεις συμμετοχής και τα έντυπα υπεύθυνων δηλώσεων θα πρέπει να συμπληρώνονται και να υπογράφονται από τους γονείς ή τον κηδεμόνα των υποψηφίων, σε περίπτωση που αυτοί είναι ανήλικοι.

*(Προσοχή: Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα αναγράφουν τα στοιχεία των γονέων/κηδεμόνων).

ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

Αποδέχομαι ανεπιφύλακτα όλους του όρους της προκήρυξης. Δηλώνω ότι το έργο (μουσικό κομμάτι) με το οποίο διαγωνίζομαι για την επιλογή μελών της ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 2013, είναι ελεύθερο δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης εκχωρώ στην ΕΡΤ-A.E. όλα τα δικαιώματά μου, που απορρέουν από την ερμηνεία και εκτέλεσή μου στο διαγωνισμό Ο.Ν.Ε.Ε. 2013, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στην παράγραφο: ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ της προκήρυξης, για όλη τη διάρκεια προστασίας των δικαιωμάτων αυτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

για την προκριματική και την τελική φάση

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Η αίτηση πρέπει αφ’ενός, αφού υπογραφεί, να κατατεθεί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και να πρωτοκολληθεί ΚΑΙ αφ’ετέρου να σταλεί ηλεκτρονικά με τη μορφή εγγράφου word πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση euyo.gr.artepapa@gmail.com με κοινοποίηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση euyo@ert.gr

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικώς με φάκελο συστημένο (η σφραγίδα του ταχυδρομείου πρέπει να εμφανίζει ημερομηνία αποστολής μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων), με κούριερ ή προσωπικά στην παρακάτω διεύθυνση με την ένδειξη «για το διαγωνισμό Ο.Ν.Ε.Ε.».

Ώρες υποβολής αιτήσεων 10:00 – 12:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

ΕΡΤ-Α.Ε.

Διεύθυνση Μουσικών Συνόλων,

Μεσογείων 432, Αγ. Παρασκευή 15342,

Α’ όροφος, Ρ 107, Για το διαγωνισμό Ο.Ν.Ε.Ε.

τηλέφωνο 210 606 6116, 210 606 6117

Η αίτηση πρέπει να αποσταλλεί ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ σε μορφή εγγράφου WORD.

ΠΡΟΣΟΧΗ στη σωστή αναγραφή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης, προκειμένου να καταστεί δυνατή η επικοινωνία των διοργανωτών με τον υποψήφιο. Όλες οι σχετικές με τις ακροάσεις πληροφορίες θα κοινοποιούνται μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

Η Ε.Ρ.Τ.-Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για περιπτώσεις καθυστέρησης ταχυδρομικής επιστολής. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα αποστείλουν ταχυδρομικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει με δική τους ευθύνη να ενημερωθούν για την πορεία της αίτησής τους και τον σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ Η ΜΕ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΚΥΡΕΣ.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ

Κατά την προσέλευσή τους οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητά στους διοργανωτές του Διαγωνισμού.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ: Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ: Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ρηγίλλης Βασ. Γεωργίου Β´17-19, είσοδος από την σκάλα της Ρηγίλλης)

Οι διαγωνιζόμενοι θα ειδοποιηθούν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ για τη σειρά εμφάνισής τους λίγες ημέρες πριν από τον διαγωνισμό.

Οι διαγωνιζόμενοι παρακαλούνται να προσέρχονται 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα ακρόασης στο χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού και να δηλώνουν την παρουσία τους στους συνεργάτες της Ε.Ρ.Τ.-Α.Ε..

 

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 2013

προκριματικές ακροάσεις: 12/01/2013 τελικός διαγωνισμός: 02/02/2013

Ωδείο Αθηνών (Ρηγίλλης & Βασ. Γεωργίου Β’ 17-19)

οι όροι διεξαγωγής του διαγωνισμού περιγράφονται στην προκήρυξη-κανονισμό

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η αίτηση πρέπει αφ’ενός αφού υπογραφεί να κατατεθεί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και να πρωτοκολληθεί ΚΑΙ αφ’ετέρου να σταλεί ηλεκτρονικά με τη μορφή εγγράφου word πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.

ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΡ. ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

( ) –

κινητό:

fax:

e-mail:

ΟΝΟΜΑ

ΟΡΓΑΝΟ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 

οδός: αριθμός: Τ.Κ.: περιοχή: νομός:

ΗΜ/ΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

. . . / . . . / . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ-ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΩΔΕΙΑ – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ (με χρονολογίες)

 

Σε περίπτωση που καθηγητής σας είναι μέλος της Κριτικής Επιτροπής τότε δεν έχει δικαίωμα ψήφου για τη συμμετοχή σας.

ΕΤΗ ΣΠΟΥΔΩΝ – ΕΠΙΠΕΔΟ

Ποιο είναι το έργο επιλογής σας; ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ

Συνθέτης: Μέρος:

Όνομα έργου-αρίθμηση (No, Op.): Τονικότητα: Το όνομα του πιανίστα που θα σας συνοδεύσει:

Τα υποχρεωτικά κομάτια είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ορχήστρας http://www.euyo.org.uk/orchestral-extracts

ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ (Σύμφωνα με την παρ. 4 της προκήρυξης)

ΔΙΕΤΕΛΕΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟNΕΕ ή ΥΠΗΡΞΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ή ΕΠΕΛΕΓΗΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (Leverhulm Summer School) ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ

ONEE 2011 ONEE 2012

**ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΩΣ 10/12/2012**

Δηλώνω ότι διάβασα την προκήρυξη και συμφωνώ με τους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Υπογραφή Διαγωνιζόμενου: Ημερομηνία: . . . . /. . . . /. . . . . . . .

(Σε περίπτωση ανήλικου:

Όνομα και Υπογραφή Γονέων που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια)

Για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς, θα σας παρακαλούσαμε να μας υποδείξετε από πού ενημερωθήκατε για το διαγωνισμό. Από: την τηλεόραση , το ραδιόφωνο , σχετική αφίσα , φίλους  δασκάλους , internet , άλλο 

Μπορείτε να σημειώσετε περισσότερες από μία απαντήσεις.

Ευχαριστούμε για το χρόνο που μας διαθέσατε!

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
(άρθρο 8 Ν.1599/1986)

Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)

ΠΡΟΣ(1):

 

Ο – Η Όνομα:

Επώνυμο:

 

Όνομα και Επώνυμο Πατέρα:

 

Όνομα και Επώνυμο Μητέρας:

 

Ημερομηνία γέννησης(2):

 

Τόπος Γέννησης:

 

Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:

Τηλ:

 

Τόπος Κατοικίας:

Οδός:

Αριθ:

ΤΚ:

 

Αρ. Τηλεομοιοτύπου (Fax):

Δ/νση Ηλεκτρ. Ταχυδρομείου

(Εmail):

                               

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:

Παρέχω/ουμε τη συγκατάθεσή μου/μας όπως ο/η γιός/κόρη μου/μας………………………………………………………………..να συμμετέχει στον Διαγωνισμό για την επιλογή ερμηνευτών Οργάνων Συμφωνικής Ορχήστρας για την ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 2013 . Έχω/ουμε λάβει γνώση των όρων της Προκήρυξης του ως άνω διαγωνισμού που διοργανώνει η ΕΡΤ, τους όρους της οποίας ανεπιφύλακτα αποδέχομαι/μαστε. Περαιτέρω δηλώνουμε ότι ο/η γιος/κόρη μου/μας πληροί όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Διαγωνισμό και ότι το έργο (μουσικό κομμάτι) με το οποίο διαγωνίζεται ο/η γιος/κόρη μου/μας είναι ελεύθερο δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης εκχωρώ/ουμε στην ΕΡΤ-A.E. όλα τα δικαιώματά, που απορρέουν από την ερμηνεία και εκτέλεση του/της γιού/κόρης μου/μας στο διαγωνισμό Ο.Ν.Ε.Ε. 2013, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στην παράγραφο: ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ της προκήρυξης, για όλη τη διάρκεια προστασίας των δικαιωμάτων αυτών.

Ημερομηνία: ……….20……

Ο – Η Δηλ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΩΝ ή ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

(1) Αναγράφεται από τον ενδιαφερόμενο πολίτη ή Αρχή ή η Υπηρεσία του δημόσιου τομέα, που απευθύνεται η αίτηση.

(2) Αναγράφεται ολογράφως.

(3) «Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών. (4) Σε περίπτωση ανεπάρκειας χώρου η δήλωση συνεχίζεται στην πίσω όψη της και υπογράφεται από τον δηλούντα ή την  δηλούσα .

No comments: