27.2.15

ΜΑΔΗΣΑΝ ΤΟ..ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Τον εξόντωσαν: -3 βαθμούς και... τέλος το πρωτάθλημα!

 

Ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, 100.000 πρόστιμο και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για όσα έγιναν στη Λεωφόρο. Πρωτάθλημα τέλος για τους «πράσινους», που θα ασκήσουν έφεση.

Ηποινή για την αφαίρεση βαθμών λήφθηκε με πλειοψηφία 2-1 μελών της επιτροπής και οι Πράσινοι θα ασκήσουν έφεση ώστε να «πέσει» η τιμωρία σε δεύτερο βαθμό. Οι άλλες δύο ποινές πάρθηκαν ομόφωνα.
Ο Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί να παίξει χωρίς τον κόσμο του στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, δηλαδή τα δύο δυσκολότερα εναπομείναντα παιχνίδια στη Λεωφόρο.
Από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής εκείνος που μειοψήφησε ήταν ο Γιώργος Στεφανάκης, ο οποίος είπε ότι δεν πρέπει να αφαιρεθούν βαθμοί.
Το γεγονός, πάντως, ότι η ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών λήφθηκε με πλειοψηφία, δίνει ελπίδες στον Παναθηναϊκό, μήπως και ανατρέψει την απόφαση σε δεύτερο βαθμό. 
Είναι προφανές ότι η η πειθαρχική επιτροπή έκανε δεκτή την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ και καταδίκασε τον Παναθηναϊκό για "εκτεταμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου".
Το σκεπτικό της απόφασης είναι κοντά στις 20 σελίδες.

- See more at: http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superleague/panathinaikos/arthro/18774/ton-exodosan-3-vathmous-kai-telos-to-protathlima/#sthash.B4rhLcNU.dpuf

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

No comments: