25.2.15

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΒΙΟΠΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Συνάντηση βουλευτή Φωκίδας με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και τους επενδυτές του ΒΙΟΠΑ Άμφισσας

 

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/02/2015 στο Επιμελητήριο Φωκίδας, ανάμεσα στον Βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου, μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φωκίδας και ντόπιους επαγγελματίες-επενδυτές στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας.

Κατόπιν έντονου προβληματισμού επιχειρηματιών που αγόρασαν οικόπεδα στην ΒΙ.ΠΕ. Άμφισσας, αλλά δεν κατάφεραν λόγω της οικονομικής κρίσης να ξεκινήσουν ή/και να ολοκληρώσουν την επένδυσή τους εντός της προβλεπόμενης – βάσει συμβολαίων – πενταετίας, ευρισκόμενοι έτσι αντιμέτωποι με δυσβάσταχτη ποινική ρήτρα της πωλήτριας τράπεζας, δηλ. αντιμέτωποι ουσιαστικά με τον κίνδυνο απώλειας των οικοπέδων τους, η διοίκηση του Επιμελητηρίου ανταποκρίθηκε άμεσα, προκαλώντας την εν λόγω συνάντηση.

Άμεση υπήρξε και η ανταπόκριση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου, ο οποίος με έκδηλο ενδιαφέρον ενημερώθηκε για το όλο θέμα, το οποίο και θα συζητήσει άμεσα με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γ.Σταθάκη.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου  – πέραν από τις καθιερωμένες ευχές για γόνιμη θητεία -  έθεσε υπόψη του Βουλευτή κ. Κωστοπαναγιώτου και μία σειρά προβλημάτων που απασχολούν τον επαγγελματοβιοτεχνικό κόσμο της Φωκίδας και γενικότερα το νομό μας.

Η συνάντηση υπήρξε άκρως εποικοδομητική και η ανταπόκριση όλων των εμπλεκομένων πλευρών πέρα από κάθε προσδοκία θετική.

 

http://www.amfissapress.gr/

No comments: