9.3.15

KONTOΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ

Στο πιάτο σου...

Σχετικά με τη συνταγή

Δυσκολία: Μέτρια

Σκεύος: Σχάρα

Χρόνος ετοιμασίας: Περισσότερο από 90 λεπτά

Ποσότητα για: 4 άτομα

Υλικά συνταγής

  • 1200γρ. χοιρινό κρέας (μπριζόλα χωρίς κόκαλο)
  • 100γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 60γρ. ηλιέλαιο
  • 1 φλιτζ. λευκό κρασί
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • ½ κ.γ. μαύρο πιπέρι
  • ½ κ.γ. ρίγανη
  • ½ κ.γ. μπούκοβο
  • ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά

Διαδικασία συνταγής

  1. Μαρινάρουμε το κρέας κομμένο σε κομμάτια 50γρ. στα υπόλοιπα υλικά της συνταγής. Το αφήνουμε στο ψυγείο για μια μέρα.
  2. Την επόμενη περνάμε σε βέργα τα κομμάτια και ψήνουμε στα κάρβουνα πρώτα χαμηλά για να θωρακίσουμε το κρέας και έπειτα ψηλά. Δεν το γυρνάμε συνέχεια.
  3. Σερβίρουμε με πατάτες που ψήνουμε στη θράκα της ψησταριάς.

Αυτό το ήξερες;

- See more at: http://www.cooklos.gr/syntages/kontosoyvli-hoirino-pikantiko#sthash.3JlIcgJn.dpuf

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

No comments: