Στο πιάτο σου...
Σχετικά με τη συνταγή
Δυσκολία: Μέτρια
Σκεύος: Σχάρα
Χρόνος ετοιμασίας: Περισσότερο από 90 λεπτά
Ποσότητα για: 4 άτομα
Υλικά συνταγής
- 1200γρ. χοιρινό κρέας (μπριζόλα χωρίς κόκαλο)
- 100γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 60γρ. ηλιέλαιο
- 1 φλιτζ. λευκό κρασί
- 1 κ.γ. αλάτι
- ½ κ.γ. μαύρο πιπέρι
- ½ κ.γ. ρίγανη
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
Διαδικασία συνταγής
- Μαρινάρουμε το κρέας κομμένο σε κομμάτια 50γρ. στα υπόλοιπα υλικά της συνταγής. Το αφήνουμε στο ψυγείο για μια μέρα.
- Την επόμενη περνάμε σε βέργα τα κομμάτια και ψήνουμε στα κάρβουνα πρώτα χαμηλά για να θωρακίσουμε το κρέας και έπειτα ψηλά. Δεν το γυρνάμε συνέχεια.
- Σερβίρουμε με πατάτες που ψήνουμε στη θράκα της ψησταριάς.
Αυτό το ήξερες;
-
Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης
Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
- See more at: http://www.cooklos.gr/syntages/kontosoyvli-hoirino-pikantiko#sthash.3JlIcgJn.dpuf
No comments:
Post a Comment