15.7.08

ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΡΗΝΗ.....

Η Ειρήνη με τον προπονητή της στις Λάκκες


Εδώ στον Καρουτιανό κάμπο .


Βάλτε δυό προβολείς κ. αρμόδιοι , δεν το καταλαβαίνετε πως βοηθώντας την Πρωταθλήτριά μας , βοηθάτε και τον αθλητισμό μας , αλλά και το..Λιδορίκι , γιατί η Ειρήνη είναι...ζωντανή ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ !!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΑΠΛΗΡΩΤΗ...ΔΩΡΕΑΝ !!!!!!!



Στους χθεσινούς διεθνείς αθλητικούς αγώνες " ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΕΙΑ " που έγιναν στο ΟΑΚΑ , με συμμετοχή των μεγαλύτερων πρωταθλητών , σε παγκόσμιο επίπεδο , η γνωστή μας πιά , πρωταθλήτρια των 3.000 μ . στιπλ , Ειρήνη Κοκκιναρίου , συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ ( 9 .36 .71 ) που κατείχε η ίδια , με τον καταπληκτικό χρόνο 9.30.72 , όπως είναι γνωστό εδώ και μερικά χρόνια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια , προετοιμάζεται γιά όλους τους αγώνες της στο...ΛΙΔΟΡΙΚΙ , μάλιστα στο χωριό μας , με προπονητή της τον χωριανό μας πρωταθλητη Άκη Αναγνώστου .
Ο Καρουτιανός κάμπος , οι γύρω..ράχες και οι Λάκκες είναι τα ιδανικά μέρη προπόνησης , γιά την πρωταθλήτριά μας , που το Λιδορίκι το νοιώθει σαν ..χωριό της , και από πέρυσι έχει παρακαλέσει τον..Δήμο , να βάλουν δυό..λάμπες στις Λάκκες γιά να μπορεί να κάνει νυχτερινή προπόνηση , μαζί με τον πρωταθλητή και χωριανό μας τον Άκη , αλλά ..δυστυχώς τίποτα , φαίνεται δεν υπάρχουν αυτά τα λίγα ευρώπουλα που ...χρειάζονται , σύντροφοι μας..βλέπουν και μας...ακούνε , εδώ κοντεύετε να ηλεκτροφωτίσετε μέχρι και τα...μαντριά , οι δυό προβολέις σας μάραναν ; Ο σοφός μας λαός τόχει πει ο έρμος." φτηνοί στ' αλεύρ' κι' ακριβοί στα...πίτ'ρα " , άδικο έχει ;......

Καλό σας ξημέρωμα αδέρφια , κι ο ..θεός να βάλει το..χέρι του !!!.........Κ.-

No comments: