25.7.08

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ..


Το Μαλανδρίνο , δέκα χιλιόμετρα απ' το Λιδορίκι , πανηγυρίζει το Δεκαπενταύγουστο , αλλά έχει καθημερινό...γαστρημαργικό..πανηγύρι στην ταβέρνα του αγαπημένου φίλου του Λιά του Παπαλέξη , μεζέδες...συλλεκτικοί !!!


Αμυγδαλιά , η...Πλέσσια , όπως την ξέραμε και τη λέγαμε παλιά , κεφαλοχώρι με παράδοση στο..γλέντι και στο..χορό...έχει κοντά της την εκκλησία της Παναγίας της Κουτσουριώτισσας και πανηγυρίζει στις 23 Αυγούστου , και μιλάμε γιά..πανηγύρι..δυνατό και..μακράς διαρκείας ..
Τώρα το καλοκαιράκι , είναι ευκαιρία αδέρφια να γνωρίσετε τα όμορφα χωριά μας , και είναι όλα όμορφα , το καθένα με τη..χάρη του . Προγραμματίστε καθημερινές εκδρομές-επισκέψεις ..γνωριμίας , και γυρίστε τα όλα τα Δωρικά χωριά , βέβαια σε κάποια κινδυνεύετε να μη βρείτε μαγαζί ούτε γιά...καφέ , αλλά τι αξία έχει , στον ..παράδεισο δεν πας γιά...καφέ ...
Το καλό είναι ότι η επικοινωνία , οδικά , είναι δυνατή κι' έτσι μπορεί να πάει κανείς σ' όλα σχεδόν τα χωριά χωρίς να..βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή που...ξεκίνησε..

No comments: