24.6.09

ΑΧ ! ..ΑΥΤΗ Η “ ΔΩΡΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ “..

              ΜΑΤΙΕΣ  ΣΤΟ…ΠΑΡΕΛΘΟΝ …

   ΠΛΟΥΣΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ  ΔΩΡΙΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Η “ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ “.

  Τον πρώτο και το δεύτερο μαθητή όλων των τάξεων των Γυμνασλιων και Λυκείων της Επαρχίας μας , βράβευσε η “ Δωρική Αδελφοτητα “.

   Η βράβευση έγινε από κλιμάκια της Δ.Α στις έδρες των Γυμνασίων και Λυκείων Ερατεινής , Ευπαλίου και Λιδορικίου .

   Στους βραβευθέντες δόθηκε τιμητικό καλλιτεχνικό δίπλωμα και βιβλιάριο της ΑΤΕ με κατάθεση –στο όνομα του βραβευόμενου – ποσού δρχ. 10.000 , γιά κάθε πρώτο και 7.000 γιά κάθε δεύτερο .

   Με την ευκαιρία της τελετής , μοιράστηκαν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες από ένα αντίτυπο του βιβλίου : “ Περί του τόπου γεννήσεως του Αθαν .Διάκου “ , που έχει εκδόσει η Δωρική αδελφότητα .

   Μοιράστηκαν συνολικά 34 βραβεία , ως εξής :

Ερατεινή , βραβεία 9  , 6 Γυμνάσιο και 3 Λύκειο που δεν έχει όλες τις τάξεις .

Ευπάλιο , βραβεία  12 , 6 Γυμνάσιο , 6 Λύκειο

Λιδορίκι , βραβεία  13 , 7 Γυμνάσιο , 6  Λύκειο .

   Η Δ.Α , που μας έδωσε τα παραπάνω στοιχεία – ξέχασε να γράψει στην ανακοίνωση τα…ονόματα των..βραβευθέντων ( ούτε που..ενδιέφερε ), αλλά δεν παρέλειψε να σημειώσει ποιά απ’ τα μέλη της – με τους..πλήρεις τίτλους τους – μοίρασαν τα βραβεία …τα οποία γιά..” τιμωρία “, “  το ΛΙΔΩΡΙΚΙ “ ΔΕΝ ΤΑ ..ΓΡΆΦΕΙ ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΦΊΛΟΙ ΜΑΣ…

    Αυτά έγραφε ο αξέχαστος Γιώργος Καψάλης στην εφημερίδα “ ΛΙΔΩΡΙΚΙ “ , αριθ.φυλ 40 , Μάρτιος 1985 …το τραγουδάκι ..” κρατάει   χρόνια , αυτή η κολώνια …” το ξέρετε ;..έτσι απλά..ρωτάμε……Κ.-

No comments: