13.2.11

ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ..

 

 

  Το χωριό μας έχασε ένα αγαπημένο φίλο του , πριν από λίγες μέρες έφυγε ο Γιώργος Μπούρας , που υπηρέτησε για μια πενταετία , 1977-1982 , στο χωριό μας σαν Διευθυντής του Δημόσιου Ταμείου , και μαζί με την σύζυγό του Ελένη Μίαρη - Μπούρα , άφησαν τη σφραγίδα τους στη Λιδορικιώτικη ζωή , και έφυγαν απ' το χωριό μας αφήνοντας πίσω , μόνο φίλους και μάλιστα  πολλούς ..

   Δεν είχα τη χαρά να γνωρίσω τον αξέχαστο Γιώργο και την Ελένη , η γνωριμία μας ήταν απλή..φιλική ιντερνετική , και μάλιστα αυτό έγινε πριν ένα ακριβώς  χρόνο , με ένα όμορφο τρόπο , μέσω της σελίδας , η οποία πολλές φορές φιλοξένησε , όμορφες και νοσταλγικές αναμνήσεις τους απ' το  χωριό μας ..

   Λυπήθηκα πραγματικά , για το χαμό του Γιώργου , λες και τον γνώριζα χρόνια , ενώ ούτε καν είχαμε..συναντηθεί ..έτσι συμβαίνει στη ζωή κάποιες φορές , χάνεις δικούς σου ανθρώπους , και δεν νοιώθεις την απουσία , μα σου λείπουν άνθρωποι που ούτε τους καλογνώρισες ..

§Á¹ÃÄÌÂ_thumb[2]

 

   Ο αλησμόνητος Γιώργος , σε μια ..Λιδορικιώτικη φωτογραφία , στο μπαλκόνι του σπιτιού τους , στο παλιό φαρμακεί στο Αλωνάκι , με φόντο το χιονισμένο χωριό μας ..

IMG_0008

  Κι' εδώ με την αγαπημένη του Ελένη , πάλι στο χωριό μας , σε όμορφες ευτυχισμένες στιγμές...

IMG_0006

2_thumb[4]

   Δεν ξέρω αν μπορούν τα λόγια να μαλακώσουν τον πόνο της ψυχής της αγαπητής Ελένης και των παιδιών τους , ούτε αν η έλλειψη αγαπημένου προσώπου , μπορεί να ..παρηγορηθεί , το μόνο που μπορώ να ξέρω ,  είναι πως όταν έχεις τον άνθρωπό σου στη σκέψη και στην καρδιά σου , θα ζει...πάντα ...

    Καλοτάξιδος κι' αναπαυμένος φίλε Γιώργο ..

No comments: