12.2.11

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ : ΑΜΦΙΣΣΑΣ - ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓ. ΕΥΘΥΜΙΑΣ - ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ

 

   Πολλές φορές , αγαπημ'ένοι μου φίλοι , έχουμε ασχοληθεί και σχολιάσει , βεβαίως..βεβαίως , τα " πάθια " του δρόμου Άμφισσας - Λιδορικίου , όσο κι'αν κάποιοι επιμένουν...επίμονα , να τον λένε , άγνωστο βέβαια γιατί , δρόμο Αγ.Ευθυμίας - Μαλανδρίνου .

Ξεκαθάρισμα 9-1-2011 030

Ξεκαθάρισμα 9-1-2011 031

    Το  ...χάλι του δρόμου , φίλοι μου , δυστυχώς , δεν έχει..χρώμα , όπως κάποιοι τον  θέλουν , όοοχι βέβαια , η ταλαιπωρία και του ..δρόμου αλλά και ημών των..ταξιδευόντων , είναι " υπερ..χρωματική , υπερ..κομματική και φυσικά διαχρονική . Το λέμε αυτό , γιατί έχουμε βαρεθεί , κάθε τρεις και λίγο , να ακούμε τους μεν να τα ρίχνουνε στους..δε κι' αντιστρόφως .

   Όλοι , δυστυχώς , μπλε και..πράσινοι , έχουν μεγάλες ευθύνες , γιατί κρατάει χρόνια αυτή η..κολώνια , ήμουνα νειός και...γέρασα , που λέει κι' ο σοφός μας λαός . Υπάρχει όμως και κάτι που μας κάνει εντύπωση , αυτός ο δρόμος , ...εξαπανέκαθεν , που λένε κι' οι ..γραμματιζούμενοι , λεγόταν δρόμος Άμφισσας - Λιδορικίου - Ναυπάκτου , και αν δεν κάνουμε λάθος , τίποτα δεν άλλαξε , εξακολουθεί να είναι ο ίδιος , με τα όποια χάλια του , εδώ και δεκαετίες ..

   Πως τώρα μας προέκυψε , εντελώς..τελείως..όψιμα , δρόμος Αγ.Ευθυμίας - Μαλανδρίνου , μόνο αυτοί που τον ονομάζουν έτσι μπορούν να μας εξηγήσουν , βέβαια , δεν είναι και ..αμαρτία ολίγη..καχυποψία , αλλά πως να το κάνουμε , σε όλα τα δελτία τύπου και όλα τα δημοσιεύματα , έτσι τον διαβάζουμε και τον ακούμε , είναι να μην είμαστε καχύποπτοι ; Τυχαίο ;...δεν νομίζουμε , όλο και κάποιο λάκκο θα 'χει η...φάβα ..

   'Ετσι για την ιστορία , και για να μη μας χαρακτηρίζουν ..αναίτια..΄καχύποπτους , δημοσιεύουμε κάποια δελτία τύπου της βουλευτού του Νομού μας κ. Παπαθανάση , διαβάστε τα και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας..

IMG

IMG_0001 

IMG_0002

IMG_0003

 

0

  Κάπου βέβαια , αναφέρει και ότι " θα  συνεχιστεί " οδρόμος μέχρι Λιδορίκι ,  ΘΑ  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ , ΄το πότε και τι..πως δεν μας το λέει , και μεταξύ μας , στο Ελλάντα είμαστε , ξλερουμε πως λειτουργεί το..σύστημα , ιδίως όταν υπάρχει αυτό το...ρημάδι το..." ΘΑ "...

   Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε και κάποιο σχετικό ανέκδοτο , παλιό μεν αλλά...καλόοοο !!

   Επί επταετίας , ρώτησαν τον Παττακό , γιατί δεν φκιάχνουν σχολεία αλλά..φυλακές , κι' εκείνος απάντησε : " Γιατί σχολείο δεν πρόκειται να ..ξαναπάω..ενώ φυλακή....."....

   Πολύ θα θέλαμε , φίλοι μου , ο δρόμος να μη...σαλαμοποιηθεί , γιατί κινδυνεύει να ..ξεμείνει..αμανάτι ,  τόσα χρόνια μας ταλανίζουν μ' αυτό το δρόμο , άΪντε να τελειώσει να ..ησυχάσουμε , αλλά προς Θεού , η κατάληξή του να είναι το Λιδορίκι , κι' όχι το...Μαλανδρίνο ...να εξηγούμαστε γι να μη..παρεξηγούμαστε ...

          Καλό  σας  Σαββατόβραδο και καλή αυριανή ....Κ.Κ.-

No comments: