25.2.14

ΔΩΡΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΑ … ΠΕΤΑΧΤΑ

”®¼¿Â ”ÉÁ¯´±Â_thumb[2]

Απ’ την  Ώρα της Φωκίδας

Αποσκιρτήσεις από το στρατόπεδο Καπετζώνη;;;
    Ποιός είπε ότι το παιχνίδι στη Δωρίδα έχει λήξει και ότι νικητής με νοκ άουτ είναι ο Καπετζώνης;
Όποιος και να το είπε μάλλον κάνει λάθος καθώς όπως με ενημέρωσε ο σμπίρος μου ο Κουλούλας φέρεται να το παλεύει γερά. Ήδη , για παράδειγμα, κάποιοι πρόεδροι που στην αρχή είχαν συνταχθεί στο πλευρό του νυν δημάρχου Δωρίδας φέρονται να αλλάζουν στρατόπεδο , σύμφωνα με την ημεςρήσια αναφορά του σμπίρου που τελευταία απόκτησα στην παράταξη Κουλούλα.
Μιλάμε για τους προέδρους των Καρουτών κ. Μούρτο, τον πρόεδρο του Κάλλιου κο Γεροδήμο και κο Γκεμέρο από την Ελαία. Και όπως μου είπαν έπεται συνέχεια...

“ ΛΙΔΩΡΙΚΙ “

Στις  προηγούμενες  εκλογές  φίλοι  μου , οι …” αποσκιρτήσεις “, υπέρ του κ. Καπεντζώνη , είχαν χαρακτηρισθεί σαν “ υπερβάσεις “ , τώρα , αν  τελικά  επαληθευτούν  τα  γραφόμενα στην Ω.τ.Φ , άραγε  πως  θα  χαρακτηριστούν ;  πάλι…υπερβάσεις ;  Καιγόμαστε  να…μάθουμε  !!!

                              **************************

Αντικατάσταση  στέγης του  Δημοτικού  Ξενώνα  Δάφνου
Με προϋπολογισμό 22.500 ευρώ

   Στη δημοπράτηση του έργου «Αντικατάσταση στέγης ξενώνα Τοπικής Κοινότητα Δάφνου», προϋπολογισμού 22.500 ευρώ, αναμένεται να προχωρήσει ο Δήμος Δωρίδας.
Συγκεκριμένα το έργο αφορά την αντικατάσταση της στέγης του Δημοτικού ξενώνα της ΤΚ Δάφνου. Οι εργασίες που απαιτούνται είναι αρχικά η αποξήλωση και καθαίρεση της παλιάς στέγης και ότι περιλαμβάνει αυτή (ξύλινο σκελετό, κεραμίδια και ότι υπάρχει από παλιά μόνωση). Θα τοποθετηθεί καινούριος ξύλινος σκελετός από οπλισμένο σκυρόδεμα πλάκας οροφής στο κυρίως κτίριο και τους εξώστες, νέα κεραμίδια καθώς επίσης και η απαραίτητη θερμομόνωση και υγρομόνωση.
   Να σημειώσουμε ότι η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, στις 10 το πρωί.
   Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο
Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων εφόσον ανήκουν στην A1 ή Α2 ή 1η τάξη του ΜΕΕΠ εντός ή εκτός νομού για έργα κατηγορίας οικοδομικά.
   Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό πρέπει να κατατεθεί εγγυητική επιστολή 362,00 ευρώ που θα απευθύνεται είτε στην υπηρεσία που διεξάγει το διαγωνισμό, είτε στο φορέα κατασκευής, είτε στον κύριο του έργου και σε περίπτωση διαγωνιζόμενης κοινοπραξίας πρέπει να είναι κοινές υπέρ όλων των μελών της.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της αναλυτικής διακήρυξης η οποία έχει αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: ΒΙΕ9Ω9Ζ-Η78, ενώ τα τεύχη δημοπράτησης διατίθενται στα γραφεία του Δήμου Δωρίδος στο Λιδωρίκι, μέχρι και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014.

                                        **************************

ΔΩΡΙΚΟΣ

No comments: