28.2.14

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ …ΖΥΜΩΣΕΙΣ

 

Ζύμωμα 3

 

Το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα οι τελικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας

Ποιο  πιθανή  η  συνεργασία , αλλά  θα  ζητήσουν  καταγγελία του  μνημονίου απ’ τον  Καπεντζώνη

Γιώργος Αρτινόπουλος: «Τέσσερα τα σημεία της συζήτησης με το Δήμαρχο. Αν πάντως το αποφασίσουμε μπορούμε και μόνοι»

   Να πάνε με ενιαία γραμμή μέχρι τέλους την οποία και να υλοποιήσουν όλοι μαζί αποφάσισαν τα στελέχη της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας που συνεδρίασαν ξανά προχτές το μεσημέρι.
Σύμφωνα με δηλώσεις του κου Γιώργου Αρτινόπουλου στην ΩτΦ η παράταξη βρίσκεται στο στάδιο των διερευνητικών επαφών με τον κο Καπετζώνη θέτοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τέσσερα βασικά σημεία συζήτησης :
1.Τη συνδιαμόρφωση του ψηφοδελτίου με στόχο τη σημαντική ανανέωση του με πρόσωπα που να έχουν ως κύριο γνώρισμα την νέα νοοτροπία και όχι την παλαιοκομματική λογική. Στο σημείο αυτό αξίζει να ειπωθεί ότι ο κος Αρτινόπουλος μας δήλωσε ότι δεν έχουν μπει στη λογική του μοιράσματος των αξιωμάτων , σε περίπτωση βεβαίως που κατακτηθεί η πλειοψηφία , αν και θεωρείται απίθανο να μην διεκδικήσουν στη συνέχεια τουλάχιστον έναν αντιδήμαρχο
2.Την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του δήμου , χωρίς ωστόσο να τίθεται θέμα αλλαγής της έδρας που θεωρείται ότι δεν είναι το βασικό . «Θα πρέπει οι υπηρεσίες να είναι πιο κοντά στο δημότη και να τον εξυπηρετούν και όχι η κατανομή τους να γίνεται με απλά γεωγραφικά κριτήρια» θα δηλώσει χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
3.Την ιεράρχηση των προβλημάτων των κατά τόπους κοινωνιών αλλά και επαγγελματικών τάξεων με στόχο να είναι ο Δήμος κοντά στον πολίτη και τα καθημερινά προβλήματά του.
4.Το πολιτικό πλαίσιο που έχει να κάνει τόσο με τη διεκδίκηση πόρων για μια πιο αποτελεσματική λειτουργία του δήμου και κυρίως με την καταγγελία του μνημονίου και των κυβερνητικών πολιτικών που γεννάνε αυτή την εξαθλίωση.
   Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι απατώντας σε σχετική ερώτηση το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι μπορεί οι πιο πολλές πιθανότητες να είναι να υπάρξει τελικά συνεργασία με την παράταξη του κου Καπετζώνη ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλείεται εντελώς και η αυτόνομη κάθοδος , όπως προτρέπουν κάποια στελέχη προεξέχοντος του νυν δημοτικού συμβούλου κου Παπαγεωργίου. «Ίσως να μην μπορούμε να κάνουμε ένα πλήρες και ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο αλλά σίγουρα αν πάρουμε την απόφαση να κατέβουμε μόνοι μας θα έχουμε ένα αξιοπρεπέστατο ψηφοδέλτιο» θα μας π[ει χαρακτηριστικά ο κος Αρτινόπουλος μη θέλοντας να αποκλείσει οριστικά την όποια απόφαση
Σε κάθε περίπτωση, όπως μας διαβεβαίωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στο τέλος ή το αργότερο στις αρχές της άλλης .

Ώρα  της  Φωκίδας

“ ΛΙΔΩΡΙΚΙ “

Με..Δελφικό..χρησμό , μάλλον  μοιάζει η  ανακοίνωση του  ΣΥΡΙΖΑ , όσον  αφορά  στη  συνεργασία  με  τον κ. Καπεντζώνη , χρησμική μεν , ..” σαφέστατη “ δε , διαβάστε : “ Οι  πιο  πολλές  πιθανότητες είναι να  υπάρξει  τελικά  συνεργασία “  ( ήξεις ..) , “  ωστόσο , δεν  θα  πρέπει  να  αποκλείεται εντελώς  και  η  αυτόνομη κάθοδος “ ( αφήξεις ..) ,΄” ίσως , να  μη  μπορέσουμε να  κάνουμε ένα  πλήρες και  ολοκληρωμένο  ψηφοδέλτιο , αλλά  σίγουρα αν  πάρουμε την  απόφαση να  κατέβουμε  μόνοι  μας  , θα  έχουμε ένα αξιοπρεπέστατο  ψηψοδέλτιο “  ( ουκ  εν  τω  πολέμω..θνήξεις ..)  δηλαδή  : “ Ήξεις αφήξεις , ουκ εν τω  πολέμω..θνήξεις “  απλά  και..ξεκάθαρα  πράγματα ή : «Είπατε τώ βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην, ου μάντιδα δάφνην, ουδέ παγάν λαλέουσαν. Απέσβετο και το λάλον ύδωρ» κλπ…κλπ…κλπ.

   Απλά  και..ξεκάθαρα , καταλάβατε ; Α…όλα κι’όλα , οι άνθρωποι  τα  λένε..” τσεκουράτα  “….

Δείτε  το  βιντεάκι  …
https://www.youtube.com/watch?v=5MgZyewsHNU

ΥΓ : Άν τελικά  γίνει  αυτή  η  συνεργασία , ένα πράγμα  θέλω  να  δω , όσο  τίποτα  άλλο : Τον  κ. Καπεντζώνη , να  κάνει δημοσίως την  απαιτούμενη ( απ τον ΣΥΡΙΖΑ ) ΔΗΛΩΣΗ  ΑΠΟΚΗΡΥΞΗΣ  ΤΟΥ  ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (!!! ), ΈΧΟΝΤΑΣ  ΔΊΠΛΑ  ΤΟΥ  ΤΟΥΣ  ΛΕΒΈΝΤΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ , “ ΣΚΗΝΗ  , ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΚΑΙ..ΑΝΕΠΑΝΆΛΗΠΤΟΣ !!!!

Καλό  σας  βράδυ , και…εστέ…χαλαροί , ΟΛΑ  ΒΑΙΝΟΥΝ …ΚΑΛΩΣ …Κ.Κ.-

 

No comments: