8.4.09

MH ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ.. Π . Ο . Λ...

Σε ..πυρετώδη προετοιμασία είναι αυτή την περίοδο , αδέρφια , ο Π . Ο . Λ , το καμάρι του χωριούμας , και όχι μόνο , οι άνθρωποί του , ..τρέχουν γιά να κερδίσουν το ..στοίχημα , ποιό είναι αυτό ;..μα φυσικά να μπορέσουν τα παιδιά , παρά τον ελάχιστο χρόνο ..εκπαίδευσης , να παίξουν της Ζωοδόχου Πηγής , συνοδεύοντας την εικόνα μας στην περιφορά της , κι' όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρουν , η σελίδα μας τους εύχεται ολόψυχα Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α !!!

Εμείς , κοντά τους πάντα , βρεθήκαμε απόψε στην πρόβα τους , δείτε....



Μιά ..υπέροχη τετράδα πνευστών , τέσσερα κορίτσια μας , που μέχρι πριν ..τέσσερις μήνες , δεν γνώριζαν καν , τα ..όργανα της..μπάντας , και που σήμερα χαίρεσαι να τα ακούς να παίζουν...Από αριστερά , Ανδριάνα Καραστάθη , μεγάλο...σαξόφωνο , Αντωνία Τσιτούρα , κλαρινέτο που θ' αφήσει...εποχή , Ελένη Τσιτούρα και Κατερίνα Δρόσου , δυό..εκπληκτικές τρομπέτες , θυμηθείτε τα ..ονόματά τους !!!



Αλλά και στα..κρουστά , δεν πάμε..πίσω ,έχουμε τις ωραιότερες ..τυμπανίστριες του κόσμου , τα δυό μας πανέμορφα ..Κατερινάκια , την Κατερίνα Γκίκα και την Κατερίνα Παπαγεωργίου , με ..μπροστάρη τον μεγάλο μας σαξοφωνίστα Τάσο Παπαγεωργίου , που πέρα απ' τα κομμάτια της μπάντας ..σκίζει και στο..ζεϊμπέκικο της..Ευδοκίας !!!




Λόγω της εκδρομής του Λυκειο..Γυμνασίου μας στην Ιταλία , τα μεγάλα παιδιά της μπάντας λείπουν , επιφυλασσόμεθα....

Θα πρέπει να σας θυμίσουμε τον Τραπεζικό λογαριασμό του Π.Ο.Λ , γιά όσους θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθειά του , είναι : 406 / 296020 - 67 , στην Εθνική Τράπεζα , η προσπάθεια που γίνεται αδέρφια , είναι , πραγματικά..ιστορική γιά το χωριό μας , και τα παιδιά αυτά που βλέπετε , θα γράψουν ..ιστορία , είναι τα πρώτα μέλη , της πρώτης Λιδορικιώτικης μπάντας , τα φαντάζεσθε μετά από μερικές... δεκαετίες ;
Να μη το ξεχάσουμε : Όσοι θελήσουν να ενισχύσουν οικονομικά τον Π.Ο.Λ , να δίνουν και τα στοιχεία τους , γιά τους στέλνει ο Όμιλος την απόδειξή τους , και την παραμονή της Ζωοδόχου Πηγής , παρακολουθείστε την περιφορά της εικόνας , γιά να καμαρώσετε τα παιδιά...

Απ' το χωριό μας με αγάπη........Κ.-

No comments: