19.4.10

ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ…ΣΧΟΛΙΩΝ…

Blogger greek miners said...

Κυττάξτε επισης μηπως μπορει να επεμβει εισαγγελεας γιατι με αυτον τον τροπο ο καθενας μπορει να περιπεζει την δικαιοσυνη και το ΣΤΕ και να ανταλλασει τις προσφυγες του με ιδια ωφελη.
Παντως ανεξαρτητα απ'ολα αυτα αμα το Λιδωρικι πει non passaran δεν θα περασουν.

April 18, 2010 6:58 PM

Delete

2 comments:

karampa said...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΨΑΛΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑ ΞΗ ΣΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ,ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΞΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΟ,ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΜΑ,ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΕΤΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΙΔΩΡΙΚΙΩΤΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 2-3 ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΑΦΟΥ Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.Η ΕΤΑΙΡΙΑ S&B ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΑΒΗ ΒΩΞΙΤΗ ΑΠΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΦΕΛΗ ,ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΣΗΜΟ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΟΡΑΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΠΝΕΑΜΕ,ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΡΝΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ,ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΑ,ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΗΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ,ΕΔΩΣΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ(ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ,ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ,ΕΠΙΤΙΔΕΙΟΥΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.

Anonymous said...

Αγαπητε Καραμπα,

Πρωτον, μην πιστευεις τις βλακειες του Σανουδου περι αδυνατης υπογειας εκμεταλλευσης. Πας σε αποληψιμοτητα 55% βιδωνεις πιο πυκνα και προχωρας προσεκτικα. Απασχολεις περισσοτερο κοσμο και μηχανηματα και εχεις μικροτερα κερδη. Εχεις ομως κερδη και δεν καταστρεφεις το βουνο.

Δευτερον, αν εργαζεσαι τωρα στην Σκαι Μπι μπορει αυριο να εργαζεσαι σε μια εταιρεια που θα εχει αγορασει το μεταλλειο και θα εχει καλυτερο κοινωνικο προσωπο. Οποτε ησυχασε

Τριτον, γιατι να λυπομαστε τον Κυριακοπουλο και τους Διευθυνταδες του. Επειδη εκαναν προ χριστου μια γεωτρηση και πηραν την μεταλλειοκτησια λαδωνοντας και απειλωντας ολον τον κοσμο? Για ονομα του θεού. Η νομιζεις οτι ο Κυριακοπουλος σας σκεφτεται απο την Νεα Υόρκη?

Τελος παντων, επειδη εισαι συμπαθης να μη φοβασαι αλλα να ξερεις πως σωστη εκμετάλλευση και φυση δεν ειναι εννοιες ασυμβατες.

Φιλικα
Ο Μεταλλωρυχος της Δωριδας