28.4.10

ΩΔΥΝΕΝ ..ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΝ ΚΑΙ..ΕΤΕΚΕΝ.. “ ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΝ “ !!!!

 

   Ε..καλά , οι άνθρωποι δεν…παίζονται , και χρυσό να πιάσουν …..τά γίνεται , σκέφτηκαν , αυτο..διαβουλεύτηκαν κι’ αποφάσισαν : “ Δήμος  Δωρίδος “ με (..παρα  φύσιν )..έδρα , άκουσον..άκουσον , το Ευπάλιο !!!

   Το  τρωκτικό , δημοσίευσε , την “ απόφαση “ , που πάρθηκε μετά από…” διαβούλευση “ με τους..κοινωνικούς εταίρους ( ποιοί ..είναι αυτοί ;) , που ..” λύνει “ τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας , ένα πράγμα μόνο , δεν μάθαμε , ποιός ..εξήγγειλε το μεγαλόπνοο αυτό σχέδιο , φαντάζεστε να το έκανε ο κ. Πεταλωτής ; Με το..σπιρτόζο βλέμμα και το…εκφραστικό του ύφος ; ΜΕΓΑΛΕΙΟΝΝΝΝ  !!! Και μεις οι ..έρμοι , αναρωτιόμαστε , γιατί..πάμε κατά..διαόλου ….χωριό που φαίνεται..θέλει..κολαούζο ; Φυσικά  και..όχι..

   Η..εκδίκηση , λέει μια σοφή λαϊκιά παροιμία , είναι πιάτο , που..΄σερβίρεται..κρύο…

   Ασχετο..σχετικότατον , αλλά…καλόοοοοο (!!! ) μη μου..πείτε..

   Σκέφτεστε , αδέρφια , τους..Σ’κιώτες και τους ..Κονιακίτες , και τους Λιδορικιώτες , βεβαίως..βεβαίως , να πηγαίνουν για τις..ανάγκες τους στο..Ευπάλιο ;

   Ο  Καλλικράτης αγαπημένοι μας φίλοι , ήταν..’ “ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΗΣ “ , και μέγας δημιουργός , και δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τα “ εκτρώματα “ , των..συντρόφων , που αν θέλουν το..όνομα , να ανταποκρίνεται και να ταιριάζει με τα…έργα , καλύτερα να τον πούνε…ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ ..

    Για την ..ιστορία , και για ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν τι είναι και που..βρίσκεται το Ευπάλιο , απλά αναφέρουμε , πως είναι, σχεδόν , προάστειο της…Ναυπάκτου , κοντολογίς , είναι ακριβώς  στο..ΚΕΝΤΡΟ  ΤΗΣ…ΔΩΡΙΔΑΣ  !! ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ..ΑΠΛΑΑΑ..

  Αλήθεια !! Οι ( πάντα..απόντες ..) “ πατριώτες “ των ..Λιδορικιώτικων..Συλλόγων και Οργανώσεων , έχουν μήπως κάτι να..πουν ; Απορούμε πως δεν το είχαν…” προβλέψει “…όταν σχεδίαζαν το..” λύσιμο “ των προβλημάτων μας..

   Δεν γνωρίζουμε , με ποιό σκεπτικό , οδηγήθηκαν σ’ αυτή την απόφαση , όπως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε , τι ακριβώς , έχουν στο ..πίσω μέρος του μυαλού τους οι..λεβέντες μας , γιατί πολλά..λέγονται , αλλά οι Λιδορικιώτες , έχουν την ευκαιρία και τον τρόπο , να..κόψουν και τις..ορέξεις , αλλά και τον βήχα τους..

   Καλό  σας  βράδυ ….Κ.-

No comments: