26.3.11

ΜΕΡΙΚΟΙ...ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ..

 

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Τη Λούκα Κατσέλη επανειλημμένα την έχουμε υπερασπιστεί για την πολιτική της, καθώς είναι η μόνη υπουργός, μέσα σε ένα αρρωστημένο εκσυγχρονιστικό οικονομικό επιτελείο, που σκέφτεται τον λαό και ακούει τις οιμωγές του .  Και όλα αυτά σε πείσμα όλων αυτών που της κάνουν στο παρασκήνιο, τα παπακωνσταντίνεια τσιράκια με τον ομαδάρχη τους  διορισμένο υπουργό της Ελληνικής οικονομικής συμφοράς. 

     Πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη για να αναγγείλει νέα προγράμματα για θέσεις εργασίας, βρέθηκε απέναντι σε ανέργους βιομηχανίας που δίκαια διαμαρτύρονταν για την απώλεια των θέσεων εργασίας τους. Αν ήταν άλλος υπουργός ή θα αποχωρούσε ή θα ζητούσε επέμβαση αστυνομίας. Σίγουρα δεν θα ζητούσε να συζητήσει μαζί τους και μόνο από αλαζονία.

Η αντίδραση της υπουργού ήταν ακριβώς η αντίθετη. Σταμάτησε την ομιλία της για να συζητήσει μαζί τους  και να ........ προσπαθήσει να δώσει λύση.  Έκανε το αυτονόητο που θα έκανε ένας δημοκρατικός πολιτικός, χωρίς να προκαλέσει τον λαό, δηλαδή, διάλογο μαζί του. Και φυσικά δεν τα έριξε στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν γιουχαϊστηκε. Ο λαός έχει αισθητήριο και ξέρει να φέρεται δίκαια.  Είναι ίσως η μόνη από το υπουργικό επιτελείο που ξεχωρίζει γιατί παραμένει ακόμα κοντά στον λαό.

kafeneio

No comments: