26.3.11

ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ...ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ..

 

DSC06209

  Καλησπέρα Λιδορικιώτες ..

Καλησπέρα  Ελλάδα , Athens , Thessaloniki , Patrai , Karpenissi , Nicosia , Palos Heights , Kavala , Frederiksberg , Chicago , Kerkira , Lisle , Iraklion , Cambridge , Komotini , Milan , Mokena , Xanthi , Limerick , Lake in the Hills , Paris , Norman , Manama .

DSC06231(2)

 ΣΑΒΒΑΤΟ  ΣΗΜΕΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

85η ΗΜΕΡΑ  ΤΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ - 12η  ΕΒΔΟΜΑΔΑ

DSC06248

   Στον απόηχο της χθεσινής γιορτής κύλησε και η σημερινή μέρα , με δενδροφύτευση , πρωτοβουλία της Ομάδας Ψυχικής Υγιεινής Άμφισσας , σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας και φυσικά με τη συμμετοχή των Λιδορικιωτών .

   Σήμερα το βράδυ , ακόμα , οι χωριανοί μας , με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου , συμμετέχουν στην εκδήλωση " Της ώρας της γης ", λεπτομέρειες και φωτορεπορτάζ , ελπίζουμε να σας έχουμε  αύριο .

   DSC06266

     Ένα απ' τα σημεία που έγινε δενδροφύτευση ,΄είναι και το αλσύλλιο κάτω απ' την εκκλησία μας , και το κωμικο..τραγικό είναι , πως΄οι άνθρωποι που πριν μερικά χρόνια " πετσόκοψαν " ( αλήθεια ..γιατί ; ) τα λιγοστά κυπαρίσσια του αλσυλλίου , σήμερα ..μετείχαν στην δενδροφύτευση , δυστυχώς  ...!!!

   Όσον αφορά τώρα στο αλσύλλιο , νομίζουμε πως το πρόβλημά του δεν είναι το φύτεμα 10 ή 20 δένδρων , αλλά πολύ μεγαλύτερο και πολυπλοκότερο , και φυσικά δεν λύνεται με..μπαλολοϊματα , αλλά με μελέτη και ορθολογισμό..

     Καλό  σας  απόγευμα , να περνάτε  καλά ..

   Απ' το  " Λιδωρίκι " με  αγάπη .......Κ.Κ.-

No comments: