30.1.15

ΟΙ ΔΩΡΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Ο Σύλλογος Αρτοτινών «Ο Αθανάσιος Διάκος» έχει προγραμματίσει στα γραφεία του (Αλκέτου 56, Βύρωνας), την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ, την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου και ώρα 10:00. Η ημερομηνία προέκυψε μετά από αναβολή της αρχικά προγραμματισμένης εκδήλωσης στις 25 Ιανουαρίου.

Ο Σύλλογος Κροκυλειωτών «Ο Μακρυγιάννης» θα πραγματοποιήσει στα γραφεία του (Λ. Καρέα 106, Καρέας) την ετήσια Γενική Συνέλευση, αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ και την κοπή της Βασιλόπιτας, την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου και ώρα 10:30. Η ημερομηνία προέκυψε μετά από αναβολή της αρχικά προγραμματισμένης εκδήλωσης στις 25 Ιανουαρίου.

Η Αδελφότητα Κονιακιωτών «Αγ. Γεώργιος» εκτός από την κοπή της βασιλόπιτας, θα βραβεύσει στα γραφεία της (Βερανζέρου 30, Αθήνα), τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου και ώρα 11:00.

Ο Σύλλογος Κριατσιωτών «Η Επιστροφή» θα συνδυάσει την Βασιλόπιτα με νόστιμους μεζέδες στην γνωστή «Διχωρίτικη» ταβέρνα «Ο Σιώκος» (Παλαιών Πατρών Γερμανού 98, Βύρωνας), την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου το μεσημέρι στις 13:00.

Ο Σύλλογος Αλποχωριτών θα κάνει την Γενική Συνέλευση στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE ACROPOLIS (Παρθενώνος 19-25, Κουκάκι), την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 17:00. Μία ώρα αργότερα θα ακολουθήσει η κοπή της Βασιλόπιτας.
Ο Σύλλογος Απανταχού Βραϊλιωτών Δωρίδος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα του συλλόγου, Ακροπολίτου 4, Βύρωνας, την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί.
Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας θα κόψει την πίτα της με ένα νοσταλγικό πέρασμα από το Δωδεκαήμερο στο Τριώδιο την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας (οδός Γυμνασίου, πλησίον ΗΣΑΠ Πευκακίων).Θα ακολουθήσει γλέντι με Παραδοσιακή Ορχήστρα.

"DORIDA news"

No comments: