30.1.15

MIA AIXΜΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ κ ΦΟΥΣΕΛΗ

Τόσο για το Σαμαρά, όσο και για το νέο Βουλευτή Φωκίδας

Ημερομηνία δημοσίευσης:30/01/2015

Μύδρους εξαπολύει το περιβάλλον του Νίκου Φουσέκη

Ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Φουσέκης δεν κάνει δηλώσεις. Παρόλα αυτά φαίνεται πολύ προβληματισμένος για τις εξελίξεις στη ΝΔ, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος.

Στενός του συνεργάτης μάλιστα, μας έκανε το κάτωθι σχόλιο.

«Ο στόχος του Αντώνη Σαμαρά φάνηκε εξ αρχής. Έστησε ψηφοδέλτια με τη λογική, είτε να εκλέγονται δικοί του, είτε να χαθούν οι έδρες, προετοιμάζοντας μόνο την επόμενη μέρα. Ήθελε ανθρώπους να τον στηρίξουν να παραμείνει στο κόμμα, δεν τον ένοιαζε τίποτε άλλο. Θλίβομαι ειλικρινά που δεν θέλει να φύγει ρισκάροντας τη συνοχή της παράταξης. Όσο και αν δεν το θέλει θα υπάρξουν εξελίξεις, δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσουν οι άλλοι να τον κοιτούν να οδηγεί το κόμμα σε συρρίκνωση. Να θυμηθούμε ότι ο Σαμαράς διέλυσε μια φορά τη ΝΔ το 1993 και ας ελπίσουμε να μην ξαναγίνει και δεύτερη.

Επίσης, αποδείχθηκε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα μας κορόιδευε και φάνηκε όταν ο Σουλτς πριν τις εκλογές βγήκε και είπε ότι θα διατεθεί 1 τρις σε όλες τις χώρες. Ούτε οι ίδιοι οι ευρωπαίοι δεν ήθελαν να παραμείνει.

Για πρώτη φορά χάθηκε η έδρα της Φωκίδας με 3 ολόκληρες μονάδες διαφορά. Ούτε το 1981 δεν είχε καταγραφεί αυτή η διαφορά. Και αυτό έγινε γιατί ο Σαμαράς ήθελε να καταρτίσει ψηφοδέλτια που θα του εξασφαλίζουν  την παραμονή του στην καρέκλα του. Αν στη θέση του κ. Χαλιορή ήταν ένα δυνατό στέλεχος η έδρα της Φωκίδας δεν θα χανόταν. Δεν τον ήθελε όμως γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να τους πάρει την έδρα, αλλά δεν θα μπορούσε να τον ελέγξει στη συνέχεια.

Έχετε δει ότι την Κυριακή το βράδυ η ΝΔ είχε περίπου 1100 ασταύρωτα ψηφοδέλτια. Αυτό σημαίνει ότι αντίστοιχοι πολίτες παρέμειναν στο κόμμα, αλλά δεν ικανοποιήθηκαν από το ψηφοδέλτιο. Και αυτό το ποσοστό είναι περίπου το 15% των συνολικών ψηφοφόρων.

Τέλος για τον νέο βουλευτή, τον οποίο σέβομαι και τιμώ έχω να παρατηρήσω ότι δεν γνωρίζει τα προβλήματα της Φωκίδας και μακάρι να μην το πληρώσουμε αυτό το μειονέκτημα».

Ώρα της  Φωκίδας

No comments: