31.1.15

“ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ “ , ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο Τ.Σ Σ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ημερομηνία δημοσίευσης:31/01/2015

"Ντροπιαστικές στιγμές ζει η Νέα Δημοκρατία σήμερα. Όχι για την ήττα που υπέστη, αλλά γιατί ο Αντώνης Σαμαράς, δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ  καθώς σήμερα δεν πήγε ως όφειλε να παραδώσει εκείνος την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα, όπως ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ο ελληνικός λαός, με την ετυμηγορία του.

Η συγκεκριμένη κίνηση θα αποτελεί από σήμερα και στο εξής μία ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ, στην ιστορία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της μεγάλης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που ίδρυσε ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ..Oι ΗΓΕΤΕΣ ξέρουν ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ και να σέβονται την ετυμηγορία του λαού τους.

ΑΝΤΏΝΗΣ ΣΑΜΑΡΆΣ: ΤΟ ΜΟΙΡΑΊΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΆΣ

Πως οδήγησε τη ΝΔ στην καταστροφή

1990: άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία

1993: έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ

1995: στήριξε το ετοιμοθάνατο ΠΑΣΟΚ

2000: οι άνθρωποί του υποστήριξαν τον Σημίτη

2004: γύρισε παρακαλώντας στη ΝΔ

2012:Συρρίκνωσε και διέλυσε τη ΝΔ

2015:Έφερε στην εξουσία την Αριστερά

ΦΎΓΕ κ.ΠΟΛ.ΑΝ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΏΡΑ!

Με πρόδωσες το 1993... Ήμουν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στην Αμφισσα  και προσπαθούσα να δώσω θάρρος στα παιδιά της ΟΝΝΕΔ, στα "δικά" μου παιδιά ώστε να σταματήσουν να κλαίνε...Σε συγχώρεσα, σε πίστεψα και

με πρόδωσες για δεύτερη φορά με την καταστροφική πολιτική σου για τους πολίτες και για όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Κάνε κάτι σωστό επιτέλους...

Δώσε ελπίδα στην παράταξη!

Ηγέτης γεννιέσαι και δεν διορίζεσαι!

Ηγέτη σε χαρακτηρίζει ο λαός με την αυθόρμητη αγάπη και αναγνώριση και όχι η απαίτηση υποταγής και αποδοχής αυτού του χαρακτηρισμού.

Ηγέτη σε χαρακτηρίζουν οι γενναίες αποφάσεις σου που δεν εμπεριέχουν ιδίων όφελος.

Και τέλος, ηγέτη σε χαρακτηρίζει η μη εξάρτησή σου από τον θρόνο.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.....ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Όσον αφορά τον Σύριζα όλοι οι πραγματικοί Έλληνες ελπίζουμε να πετύχει στο έργο του γιατί αν πέσει πέφτει και η Ελλάδα.. Η ΝΔ δεν πρέπει να κάνει στείρα αντιπολίτευση αλλά ουσιαστική και όπου χρειαστεί για το καλό του Έθνους να βάλει πλάτη και να βοηθήσει την νέα κυβέρνηση..Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου και της αποτυχίας..Οι Έλληνες πρέπει να συσπειρωθούμε για να κερδίσουμε..Καλή επιτυχία στον νέο βουλευτή κ Κωστοπαναγιώτου και ελπίζουμε όλοι να κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε τα μεγάλα περιβλήματα νοσοκομείο, ΤΕΙ να βρουν την καλύτερη λύση..."

http://www.orafok.gr/

No comments: