7.10.09

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ , Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ…ΕΦΥΓΕ …

 

image

 

   Toν Αύγουστο του 2007 , αδέρφια , όταν η Ελλάδα καιγόταν , οι χωριανοί μας , γιά άλλη μιά φορά , έκαναν άυτό που..έννοιωθαν , έστειλαν μαζί με την αγάπη και τη συμπάθειά τους , και μιά ..συμβολική βοήθεια στα αδέρφια μας της Ηλείας , που ζούσαν στιγμές τραγικές ..

Καμμένα Ηλείας   010907 016

Καμμένα Ηλείας   010907 023

   Μέσα απ’ τις..στάχτες της καταστροφής , ξεπήδησε μιά αγνή φιλία , που δυστυχώς ..κόπηκε γρήγορα , ο αείμνηστος Κώστας , μέσα απ’ τις στήλες της εφημερίδας της Ένωσης Σκιλλουντίων , “ Ο Σύνδεσμος των Σκιλλουντίων “ , ευχαρίστησε , τότε , τους Λιδορικιώτες με μιά..άκρως..ανθρώπινη ,  ζεστή και συγκινητική αναφορά , τιμώντας , κυριολεκτικά , το χωριό μας ..

img

img_0001

    Δεν τον γνωρίζαμε , τον αξέχαστο Κώστα , κι’ αυτός γνώρισε τους ..Λιδορικιώτες και το Λιδορίκι , μέσα απ’ αυτή τη συγκινητική , χειρονομία των χωριανών μας , παρακολουθώντας τις προσπάθειές μας , μέσω του διαδικτύου , και τους αγάπησε τους Λιδορικιώτες , όπως τον αγαπήσαμε και μεις , και τον είχαμε καλέσει να ΄ρθει να γνωρίσει το όμορφο χωριό μας , και είχε σκοπό να το κάνει , αλλά δυστυχώς , ο φίλος του χωριού μας , που οι χωριανοί μας δεν τον γνώρισαν ..ποτέ ..έφυγε ..

   Άνθρωπος .. παθιασμένος με τον τόπο του ο φίλος Κώστας , πρόσφερε πολλά , και ο χαμός του , θ’ αφήσει μεγάλο κενό , στην αγαπημένη του οικογένεια , αλλά και στον τόπο που αγάπησε  , θα λείψει ακόμα κι’ από μας , που λίγο τον γνωρίσαμε , αλλά τον αγαπήσαμε γιά την ανθρωπιά και την ψυχική του..ευγένεια..

 

                     image

466115221_39062d757c

   Ο Σύνδεσμος , εδώ και δυό χρόνια , μας στέλνει , τιμητικά , την εφημερίδα του , αυτό είναι το τελευταίο φύλλο που λάβαμε , και αποχαιρετούν τον Πρόεδρό τους..

   Εμείς αδέρφια τι να πούμε…ας είναι αναπαυμένος , θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη ……Κ.-

No comments: