20.10.09

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΤΑ…ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ !!!

 

Αγ.Αρτέμιος 20-10-09 001

  Γιορτάζει σήμερα αδέρφια , η εκκλησία του Αγίου Αρτεμίου , εδώ στο Παγκράτι , στη ..Γούβα , όπως τη λένε την περιοχή , επί του κεντρικότερου δρόμου της περιοχής , της Φιλολάου , και από χθες το πρωί άρχισε η..άναρχη συγκέντρωση και ..ανάπτυξη , των πάγκων των μικροπωλητών , με τα αποτελέσματα που..βλέπετε ..

   Ωραία τα έθιμα , οι γιορτές μας και τα..πανηγύρια μας , αλλά όχι να είναι γιά τα..πανηγύρια , απόχθες λοιπόν , στη γειτονιά μας , επικρατεί το..έλα να…δεις …

Αγ.Αρτέμιος 20-10-09 003

..,ο δρόμος , με παρκαρισμένα , κι’ απ’ τις δυό πλευρές , αυτοκίνητα , και τα ..υπαίθρια ..πολυκαταστήματα , χύμα..ατσούμπαλα ..σκόρπια , ως..πλίνθοι και ..κέραμοι , ατάκτως ..εριμμένοι , σε μεγάλο μήκος της Φιλολάου απ’ την εκκλησία και πάνω , έκαναν τους περιοίκους , αλλά και τους περαστικούς να..αναθεματίζουν την ώρα και τη στιγμή , που διάλεξαν αυτό το..δρομολόγιο..

Αγ.Αρτέμιος 20-10-09 009

  Και το..χάλι αυτό κράτησε ,  χθες τουλάχιστον , μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες , με όλες τις..ηχορυπαντικές ..συνέπειες , ενώ συνεχίσθηκε με..τσακωμούς και ..φασαρίες , των ..εμπόρων . Δε λέμε , όμορφα είναι όλα αυτά , και ο κόσμος τα θέλει , και ίσως να είναι και μιά ευκαιρία να..ψιλο..φτηνο..ψωνίσουμε , κάποια ψιλοπράγματα , έτσι γιά το..καλό , γιά ..ενθύμιο , αλλά εδώ επικρατούσε απόλυτη..ασυδοσία και..αναρχία , και , δυστυχώς , δεν είδαμε ΟΥΤΕ  ΕΝΑ  , άνθρωπο του Δήμου , η…αστυνομικό , έτσι γιά..ΔΕΙΓΜΑ , που λέμε , γιά να βάλει τα πράγματα σε κάποια..τάξη ..

Αγ.Αρτέμιος 20-10-09 007

   Αυτό που βλέπετε μπροστά σας , είναι Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ  ΤΟΥ  ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΚΑΙ  ΛΕΓΕΤΑΙ…ΦΙΛΟΛΑΟΥ …τα  σχόλια ..δικά  σας…

         Καλό  σας  βράδυ , και του χρόνου , βοήθειά μας…..Κ.-

No comments: