26.10.09

MIA ANAΓΚΑΙΑ..ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ..

 

 

100px-quill_pen

 

   Αγαπημένοι μας φίλοι , θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη , γιατί κάποες φορές , αρκετές , η ανάρτηση - δημοσίευση , των θεμάτων στο “ Λιδωρίκι “ , γίνεται με ..καθυστέρηση , και ενώ σας ευχόμαστε καλό..μεσημέρι , έχει ήδη..βραδιάσει , δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό αδέρφια , όοχι , εμείς καθημερινά , εκτός..ελαχίστων περιπτώσεων εκτάκτου ανάγκης , ετοιμάζουμε τη σελίδα μας πρωί-πρωί , αλλά από εκεί και πέρα , αρχίζει ο..Γολγοθάς του..internet , που δυστυχώς ακόμα δεν είναι και στην ..καλύτερή του..ταχύτητα και ..κατάσταση …

   Τα σημερινά , Αι..Δημητριάτικα , π.χ. , θέματα , είναι γραμμένα και..έτοιμα απ΄το πρωί , αλλά από τότε μέχρι πριν λίγη ώρα ..προσπαθούσαμε ..μάταια..συγχωρήστε μας λοιπόν κάποιες τέτοιες..ανακολουθίες , που δεν είναι στις..προθέσεις μας , αλλά..ανάγκα…κλπ…κλπ…

                                 Καλό σας  βράδυ …..Κ.-

5 comments:

syrizas said...

Καλημέρα σας
Θα ήθελα αν ξέρετε να ενημερώσετε τι γίνεται με την περιοχή "Κόκκινο χώμα".
Στην περιοχή ετοιμάζουν να κάνουν επιφανειακή εξόρυξη βωξίτη με αποτελέσματα που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε.
Την στιγμή που οι επιφανειακές εξορύξεις καταστρέφουν το περιβάλλον τι νόημα έχει να τις συνεχίζουμε;
Αυτήν την ανάπτυξη θέλουμε;
Οι βοσκότοποι της περιοχής είναι περιορισμένοι λόγω του αριθμού των ζώων που υπάρχουν στο Δημοτικό διαμέρισμα, αν μειωθούν κι άλλο, οι κτηνοτρόφοι θα έρθουν σε σύγκρουση μεταξύ τους το επόμενο διάστημα.
Αν γνωρίζετε κάτι για το θέμα θα εκτιμούσαμε πολύ μια πληροφόρηση

Κώστας Καψάλης said...

Αγαπητέ μου φίλε , όπως θα διαβάσεις , απόψε δώσαμε την πρώτη..μάχη , κερδίζοντας χρόνο γιά..κινητοποίηση των κατοίκων όλων των..παρα..Γκιώνιων..χωριών ,βέβαια είναι..ολοφάνερο , πως έχουν γίνει..παζαρέματα και ..δεσμεύσεις , και γω σήμερα , καθ' οδόν από Αθήνα , τον έμαθα , και μάλιστα τηλεφωνικά από ένα καλο φίλο , από κοντινό χωριό , γι' αυτό και πήγα κατ' ευθείαν στο Δημοτικό Συμβούλιο , εμείς από δω θα το..παλαίψουμε , αλλά αν από..παρα κάτω το 'χουν..τάξει , τότε πολύ -πολύ δύσκολα τα ..πράγματα ..θα δούμε πάντως , ας μην απογοητευόμστε ..
Χωρίς να σε γνωρίζω , χαίρομαι που ευαισθητοποιήθηκες άμεσα , καλό σημάδι , υπάρχει ακόμα..ελπίδα λοιπόν ...συγχώρεσέ μου τον ..ενικό , δεν είνα..αγενείας , αλλά..συμπαθείας ..
Καλό βράδυ Κ.-

syrizas said...

Μετά από κάποια μικρή έρευνα φαίνεται να υπάρχουν από την Νομαρχία αποφάσεις για επέκταση των εξορύξεων στις περιοχές, Καρούτες, Κορομηλιές και Βλαχοθανάσης.
Άρα η περιοχή Κόκκινο χώμα ταιριάζει με την επέκταση στην θέση Βλαχοθανάση.
Είναι πολύ θετικό που μαζεύτηκαν αρκετοί κάτοικοι και επέβαλαν συνολικότερη συζήτηση για το θέμα, μιας και τους αφορά άμεσα.
Αυτό που γνωρίζουμε είναι οτι δεν θα υπάρξει ποτέ καμιά θετική απόφαση, στο θέμα της διεκδίκησης της χρήσης της γης, μεταξύ εταιρείας και κατοίκων αν δεν κινητοποιηθούν και οι ίδιοι οι κάτοικοι.
Μέχρι τώρα οι εταιρείες παίζουν χωρίς αντίπαλο, η εμφάνιση των κατοίκων στο Δημοτικό συμβούλιο είναι μια θετική εξέλιξη.
Ελπίζω να συναντηθούμε και να γνωριστούμε και απο κοντά.
Παρακολουθούμε κι εμείς τον αγώνα που δίνετε για το περιβάλλον στον τόπο σας και συμπαραστεκόμαστε σε αυτόν.

Αποστόλης Τσιάμης από ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας.

Υ.Γ.
Την υπογραφή και τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκω την τοποθέτησα για να έχετε γνώση με ποιόν συνομιλείτε, δεν το έκανα γιατί θέλω να χωρίσω τον κόσμο σύμφωνα με το κόμμα το οποίο πιστεύει ο καθένας.
Στον αγώνα για το περιβάλλον δεν πρέπει να υπάρχουν κομματικές γραμμές, χρειάζεται ανεξαρτήτως κόμματος να τοποθετηθούν και να συστρατευθούν όλοι για το ζήτημα.

Κώστας Καψάλης said...

Αγαπητέ κύριε Τσιάμη , χαρά μου που γνωριζόμαστε έστω και τηλε..ηλεκτρονικά , και ευχαριστούμε γιά τη συμπαράστασή σας ,πράγματι το " Κόκκινο χούμα " είναι όμορο του " Βλαχοθανάση " και δεν ξέρω τι παιχνίδια έχουν παιχτεί απ' την άλλη μεριά , όπως επίσης και τι ..δεσμεύσεις και αποφάσεις έχουν παρθεί από Νομαρχία και παρα..κάτω..πάντως όποια και αν είναι η κατάληξη , ενείς θα το παλαίψουμε , παρότι , απ' ό,τι κατάλαβα χθες , οι ..υπόγειες στοές ,οι κάτω..απ' το τραπέζι , έχουν ..ολοκληρωθεί , απλά τώρα ψάχνουν τρόπο να τις..καμουφλάρουν , θα ...δούμε ..
Με την ευκαιρία , έχετε σχέση με τους Τσάμηδες της Ερατεινής κλπ ; αν και σείς απ' ότι πρόσεξα έχετε και - ι - , αν βρεθείτε προς Λιδορίκι θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε , ευχαριστώ και πάλι '
Φιλικά Κ.-

Anonymous said...

Με χαρά θα ήθελα και εγώ να συναντηθούμε.
Θα βρεθώ στο Λιδωρίκι το επόμενο διάστημα , αν θέλετε μπορείτε να στείλετε e mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση

syrizafokidas@yahoo.gr

κάποιο μήνυμα έτσι ώστε να σας δώσω περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας

Αποστόλης Τσιάμης