31.1.12

ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ … ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Πριν από μερικές μέρες , δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τη βράβευση – φιάσκο , απ’ τον Σύνδεσμο η Γκιώνα , των αριστευσάντων του Λυκείου μας , που ενώ ήταν 14 , ειδοποιήθηκε και βραβεύτηκε μόνο μία μαθήτρια , που φυσικά και δεν ευθύνεται , για τις ..περίεργες ενέργειες των βραβευσάντων .

Η σελίδα μας ασχολήθηκε με το θέμα , αφού είναι τελείως αδικαιολόγητη η ενέργεια αυτή η οποία , καλώς κακώς , προσέβαλε τα υπόλοιπα αριστεύσαντα παιδιά και βέβαια και τη νοημοσύνη όλων μας ..

Δεν θα σχολιάσουμε περισσότερο το θέμα , γιατί δημοσιεύουμε την επιστολή της μητέρας της Ασπασίας Αναγνωστοπούλου , που είναι και η μόνη ισοβαθμήσασα με την βραβευθείσα , και μάλιστα με καλύτερο βαθμό πρόσβασης , στις πανελλαδικές ..

Η επιστολή είναι πραγματική …αξονική τομογραφία , με λίγα λόγια ξεδιπλώνει , σε όλο της το...μεγαλείο , την παιχθείσα..” φαρσοκωμωδία “ εις βάρος των παιδιών .

Τα συμπεράσματα δικά σας….

ΣΗΜ: Για των γραφομένων το αληθές , ξαναδημοσιεύουμε , μετά την επιστολή της κ. Αναγνωστοπούλου και τον πίνακα Αριστευσάντων που μας δόθηκε απ’ το Λύκειο Λιδορικίου , το μόνο αρμόδιο για την ανακοίνωση αποτελεσμάτων και αριστείων , καθώς και την ανακοίνωση του Συνδέσμου στην εφημερίδα του .

Προς

το Δ.Σ. του Συνδέσμου Λιδωρικιωτών << Η ΓΚΙΩΝΑ >>

Λιδωρίκι, 23/1/12

Διαβάζοντας την εφημερίδα του συλλόγου σας ενημερωθήκαμε ότι στις 15-1-12 στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα τιμούσατε τους αριστεύσαντες μαθητές του Λυκείου Λιδωρικίου. Για το λόγο αυτό κατέβηκα από το Λιδωρίκι για να βραβευτεί η κόρη μου Ασπασία Αναγνωστοπούλου η οποία αρίστευσε μαζί με άλλους 8 αποφοίτους του Λυκείου μας.

Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι θα βραβευτεί τελικά μόνο μια εκ των πρωτευσάντων η Κρίνα Πανάγου, ως << πρώτη>>. Στην πραγματικότητα όμως με βάση το βαθμό απολυτηρίου στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν με βαθμό 19,4 η Κρίνα Πανάγου, μαζί με την κόρη μου Ασπασία Αναγνωστοπούλου, ως προς δε τα μόρια πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η Ασπασία είχε 18.324 μόρια, η δε Κρίνα 18.302. .

Ενώ ενημέρωσα λοιπόν για τα ανωτέρω πριν την εκδήλωση τον πρόεδρο του συλλόγου σας αυτός προχώρησε στην βράβευση αγνοώντας το παιδί μου το οποίο μάλιστα παρευρισκόταν στην αίθουσα……..

Είναι απορίας άξιο πως; αφού θα προβαίνατε σε βράβευση μόνο των πρωτευσάντων, δεν ενημερωθήκατε επίσημα από το Λύκειο για τις βαθμολογίες των παιδιών, αλλά βασιστήκατε σε διαδόσεις διαφόρων σχετικών….. και ασχέτων……

Για όλα τα παραπάνω απαιτώ, να αποκατασταθεί η αδικία αυτή σε βάρος του παιδιού μου με ό,τι κατά την απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου σας δικαιούται.

Περιμένω απάντησή σας.

Γιούλα Λακαφώση-Αναγνωστοπούλου

Υ.Γ. Παρακαλώ η επιστολή μου αυτή να δημοσιευθεί στην εφημερίδα σας.

Αριστεία προόδου Σχολικού Έτους 2010-2011

Γ’ Λυκείου

Α/Α

Επώνυμο

Όνομα

Βαθμός

1

Αναγνωστοπούλου

Ασπασία

19,4

2

Δρόσου

Ασπασία

18,2

3

Κελαϊδώνη

Κωνσταντίνα

18,8

4

Κουτσοσπύρου

Χρυσούλα

18,3

5

Κυριανάκης

Γεώργιος

18,9

6

Μποβιάτση

Ελένη

19,3

7

Νάκου

Χριστίνα

18,1

8

Πανάγου

Κρίνα

19,4

9

Τσέλλου

Δήμητρα

18,6

Β’ Λυκείου

Α/Α

Επώνυμο

Όνομα

Βαθμός

1

Γλυμίτσα

Γεωργία

18,1

2

Πανάγου

Γεωργία

19,9

Α’ Λυκείου

Α/Α

Επώνυμο

Όνομα

Βαθμός

1

Μολογιάννη

Κωνσταντίνα

19,4

2

Μπάκας

Ιωάννης

19,7

3

Σταυρόπουλος

Νίκος

18,7

Σύνολο μαθητών : 46

clip_image002

Καλό σας βράδυ …..Κ.Κ.-

No comments: