28.1.12

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΔΩΡΙΔΑΣ: Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΕΦΕΡΕ" ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ SECURITY

 

Στην περιοχή του Μοναστηρακίου τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει αρκετές μικροκλοπές και διαρρήξεις. Οι κάτοικοι θεωρούν ότι η αστυνομία δεν μπορεί να τους προστατέψει ΔΩκαι  απευθύνθηκαν σε ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης.  Έτσι λοιπόν άρχισε παρέλαση των ενδιαφερόμενων εταιρειών και απ' ότι έμαθα επήλθε και συμφωνία των κατοίκων Μοναστηρακίου, Σκαλώματος και Μαγούλας με συγκεκριμένη εταιρεία η οποία θα αναλάβει και την φύλαξη σύντομα.

Την κίνηση των κατοίκων του Μοναστηρακίου θα μιμηθούν και άλλα χωριά τα οποία περιμένουν να δουν την εξέλιξη. Εσείς του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε. Εκτός της μεγάλης πιθανότητας γιά ανασυγκρότηση της ΕΛΑΣ κινδυνεύετε και από την αδράνεια. Έχετε να βγάλετε σοβαρή υπόθεση αρκετό καιρό.  Έφυγε και η Φωτούλα εκεί στην γέφυρα που την προστατεύατε από τους μεγάλους εγκληματίες .....

ΠΗΓΗ: http://efpaliopress.blogspot.com/

ΣΧ.ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ :  Η  παντελής  έλλειψη  αστυνόμευσης δεν  υπάρχει  μόνο  στο Μοναστηράκι και  στα  γύρω του  χωριά , είναι καθολικό  φαινόμενο , απορούμε με  τι  ασχολείται  τέλος  πάντων η αστυνομία  μας ; Πολύ  θα  θέλαμε  να  μάθουμε….

No comments: