30.9.10

ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ...ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ....

 

 

IMG_0003

   Μια όμορφη Λιδορικιωτοπαρέα στην πηγή του Βελούχοβου , στις αρχές της δεκαετίας του 50 . Από δεξιά ο αγαπητός φίλος και γείτωνας Σωτ,Γιαλαμάς , δίπλα η σύζυγός του Χρυσούλα , η κουνιάδα του Σοφία Ζόγκζα την κοπέλα δεν την γνωρίζουμε , και καθιστός ( μάλλον ) ο Γιώργος Ζόγκζας .

 

   Καλημέρα αδέρφια Λιδορικιώτες..

Καλημέρα στους ξενητεμ΄πενους μας και του φίλους μας σε όλο τον κόσμο και  στους χθεσινούς μας επισκέπτες από  , Athens , Thessaloniki , Kallithea , Patrai , Chicago Ridge , Nea Ionia , London , Mesa , Kozani , Huntley , Frederiksberg , Kerkira , Rochdale , Chicago , Ndabeni , Princeton , Iraklion , Xanthi , Munich , Nicosia , Detroit , Norman ,  να είστε όλοι καλά .

IMG_0002

Άλλη μια όμορφη παρέα στο ίδιο έρος , στην πηγή , μόνο που αυτή πρέπει να είναι προπολεμική .

ΠΕΜΠΤΗ  ΣΗΜΕΡΑ  30  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2010

Γρηγορίου ιερομάρτυρος επισκόπου Αρμενίας .

   Τέλειωσε κι' ο Σεπτέμβρης , και πλησιάζουμε στις εκλογές , χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε τους υποψήφιούς μας , κι' αυτό δεν έχει και ιδιάιτερα μεγάλη σημασία , αλλά θα θέλαμε να ξέρουμε αν οι υποψήφιοι είναι ενήμεροι της επικρατούσης Δωρικής κατάστασης , αυτό είναι το κύριο πρόβλημα , διότι τα πράγματα αλλάζουν , η κατάσταση είναι πολύ...δύσκολη , και θα χρειασθεί αγώνας σκληρός ..

   Προσωπικά , έχουμε εκπεφρασμένη άποψη και γνώμη , και όχι..λάθρα και κρύφα , όοοχι , αλλά ολοφάνερα , και θα το πούμε και για άλλη μια φορά , δεν έχουμε πια , όπως , εξ' άλλου , και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων , καμια μα ..καμια εμπιστοσύνη  στους κομματικούς συνδυασμούς , είτε αυτοί είναι...φάτσα -κάρτα , είτε είναι ..μασκαρεμένοι ανεξάρτητοι , χρόνια τώρα φωνάζουμε να σταματήσει αυτός ο κομματικός αυτοδιοικητικός κατήφορος , που εμποδίζει την ανάδειξη νέων δυνάμεων με προσόντα , κι' όχι την κομματική στήριξη , και τις συγγενολογικές ..αβάντες .

   Δυστυχώς τα κόμματα , για το δικό τους αποκλειστικά συμφέρον , δεν δέχονται την απεξάρτηση της τοπικής αυτοδιοίκησης και΄εξακολουθούν να δίνουν , από που το βρήκαν αλήθεια ; το..." χρίσμα " τους βάζοντας έτσι τους πολίτες στην διαδικασία της κομματικής αντιπαράθεσης , αποτέλεσμα ; Φουντώνει , και δικαιολογημένα , η αποχή και ξεχειλίζει η ..αηδία ...

   Απέχουμε λοιπόν , συνειδητά και από επιλογή , και θα απέχουμε " μέχρι να ελευθερωθεί η αυτοδιοίκηση " , μέχρι , δηλαδή , να έχουμε ΕΝΑ  ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠ' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ..." ΑΡΙΣΤΟΙ " , τι λέτε ; θα έχουμε τη χαρά να δούμε κάτι τέτοιο..ποτέ ; ...Ι Δ Ω Μ Ε Ν ....

IMG_0011

   Υπαίθριο γλέντι Λιδορικιωτών , μάλλον από κάποια πρωτομαγιά στην Πεντάπολη , αναγνωρίσαμε τους : Χρήστο Γατάκη , Γιννη Δημουλά , Κώστα Σκούτα και Θανάση Μπήλιο .

                    Καλό  σας  μεσημέρι .......Κ.-

No comments: