17.9.10

ΠΡΟΕΚΛΟΓΟ..ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ...

ΠΕΤΡΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ … ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ !

 

Του Παύλου Δωριάδη

Η απόφαση του υποψήφιου Δημάρχου Δωρίδας Γ. Καπεντζώνη  να μη συμπεριλάβει στο συνδυασμό του θεσμικά-κομματικά στελέχη, βρίσκει αντίθετο το Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Φωκίδας  που σήκωσε …μπαϊράκι .

Κύκλοι προσκείμενοι στον υποψήφιο Δήμαρχο επισημαίνουν ότι το σύνολο σχεδόν των στελεχών του ,που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους όχι μόνο στηρίζουν τη θέση αυτή αλλά εισηγούνται να την τηρήσει απαρέγκλιτα .

Παρ΄ όλα αυτά , ο Πέτρου τεντώνει το σχοινί και επιμένει να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος , προχωρώντας σ΄ ένα πρωτόγνωρο εκβιασμό !

Μάλιστα όπως δήλωσε θα συγκαλέσει τη Νομαρχιακή Επιτροπή για αύριο Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου , όπου θα υποβάλλει την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας όπως ανέφερε σε δηλώσεις του.

Από την πλευρά του ο Καπεντζώνης δεν φαίνεται διατεθειμένος να σηκώσει καθόλου το θέμα ούτε να μπει σε αντιπαραθέσεις .Σε συνομιλητές του που του θέτουν το θέμα αναφέρει ότι έχει καταθέσει μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική υποψηφιότητα και έτσι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος. Από κανέναν , προσθέτει στους συνομιλητές του , δεν δέχομαι παρεμβάσεις και προπάντων διαφόρων ειδών κομματικές παρεμβάσεις .Ο Νίκος Πέτρου είναι Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ.Ο ρόλος του είναι κομματικός-θεσμικός και όχι αυτοδιοικητικός. Τον εκτιμώ και είναι φίλος .Δεν μπορεί όμως λόγω της θεσμικής του θέσης , να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με τον ανεξάρτητο συνδυασμό μου .Το ίδιο άλλωστε ισχύει και με μερικούς ….

efpalio

-   Διάβσε το υπόλοιπο άρθρο στο ανανεωμένο, http://dorida.blogspot.com /

-

No comments: