23.9.10

Η ΔΩΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ....

 

Η πολυφωνία κάνει πάντα καλό ! ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ !

 

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΠΛΟΚ  ΣΤΗ ΔΩΡΙΔΑ.

Η  ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !

- ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΛΟΚ ΣΤΗ ΔΩΡΙΔΑ.

-NEO BLOG ΣΤΗ ΔΩΡΙΔΑ, ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Η ΔΩΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ   ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΙΑΒΣΕ ΤΟ LIDORIKI PRESS .

    -  http://lidoriki.wordpress.com

- ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ, ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ “ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ”-  http://www.amygdalia.com.gr  / - ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΠΑΠ.  ΔΥΝΑΜΗ – ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

-ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΚ ΤΗΣ ΠΟΤΙΔΑΝΕΙΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

-ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙΧΙΟ.ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΓΝΩΡΙΖΩ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΞΑΝΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΤΟ ΤΕΙΧΙΟ.

(  όσο μπορώ βοηθώ και τα τρία χωριά Τείχιο-Παλιοξάρι-Ποτιδάνεια, με το μπλόκ μου,  http://palioxari.wordpress.com   )

- ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΛΟΚ DORIDA NEWS- http://dorida.blogspot.com ,  ΑΠ΄ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

- ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ  ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΨΑΛΗ – ΛΙΔΩΡΙΚΙ, http://lidoriki.blogspot.com /  ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΤΟΥ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ, ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΩΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ  !

- ΣΥΓΝΩΜΗ , ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΑΜΦΙΣΣΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟ-ΛΑΜΙΑ – ΠΑΤΡΑ κλπ ) ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.

-ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΕΥΠΑΛΙΟΥ, ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ, ΤΗ ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ, ΤΑ ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ.ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΩΡΙΔΑ, ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΔΩΡΙΔΑΣ.

Παραμελώντας – λόγω έλλειψης χρόνου – το blog που έγραφα επί 5 χρόνια οικονομικά άρθρα στο CAPITAL.GR, ξεκίνησα το στήσιμο του δικού μου μπλόκ  http://efpalio.wordpress.com πριν ένα χρόνο (… έτσι για τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ρε γαμώτο !  )  και απ΄ότι διαβάζετε δίπλα, έφτασε τις 65.000 επισκέψεις, μέσα στο χρόνο !

Ευχαριστώ θερμά όλα τα blog που συνεργάστηκα, με βοήθησαν στη δύσκολη αυτή προσπάθεια και συγχρόνως θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αναγνώριση από όλους Εσάς τους Αναγνώστες, τόσο στην Ελλάδα όσο στο Εξωτερικό Αμερική-Καναδά-Αυστραλία-Γερμανία-Αγγλία-Πολωνία-Ρωσία κλπ.Εκεί έξω…υπάρχουν δικοί Μας Ανθρωποι, συμπατριώτες Μας που ξενητεύθηκαν, και ονειρεύονται πολλοί απ΄αυτούς νάρθουν κάποια στιγμή πίσω στα χωριά τους ! Τους εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιήσουν κάποτε το όνειρό Τους !

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ από τη καρδιά μου !

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ  !

Θαν Παπαχαραλάμπους

( blog με ονοματεπώνυμο ! )

 

   Απ' το efpalio , του φίλου και ..συνάδελφου bloger , Θανάση αναδημοσιεύουμε το πολύ όμορφο σχόλιό του , που " αναδίδει " , ευγένεια , δροσιά και ανθρωπιά .

   Δεν είχα τη χαρά , μέχρι σήμερα , να τον γνωρίσω , παρά μόνο..ιντερνετικά , η ευπρέπειά του όμως και η πολύ..ζυγισμένη διαχείριση προβληματικών..περιπτώσεν και καταστάσεων , στο blog του , προσωπικά με έχουν κάνει " φίλο " του , λες και γνωριζόμαστε ..χρόνια , θα πρότεινα δε ,  στο φίλο Θανάση , μιας και είναι και..μικρότερος , να αναλάβει την διοργάνωση του πρώτου ..ΔΩΡΙΚΟΥ  ΜΠΛΟΓΚΟΣΥΝΕΔΡΙΟΥ , να γνωριστούμε και να περάσουμε κάποιες όμορφες ώρες όλοι παρέα , σχεδιάζοντας , ίσως , και τρόπους συνεργασίας μας , με σκοπό να βοηθήσουμε ,όσο μπορούμε , τον τόπο μας τη Δωρίδα μας , την παραμελημένη..τώρα το που και το ..πως , βολεύεται , δεν θα κολλήσουμε εκεί ..

   Φίλε Θανάση , πάρτο ..απάνω σου και καλή..επιτυχία

   Μιας και το efpalio έχει τα πρώτα του γενέθλια , ευχόμαστε όλοι , πιστεύω , μακροημέρευση , επιτυχίες και πάντα να 'ναι όπως τώρα ..ΣΩΣΤΟ ...στο δε Θανάση , υγεία και..κουράγιο

   Περιμένουμε νέα ......Κ.-

.

No comments: