19.9.10

ΔΩΡΙΚΑ ..ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ !!!

 

DSC05232

Ταλαιπωρία για τους κατοίκους του Λιδωρικίου

Δημοσιεύθηκε από efpalio στο 15/09/2010

Έδρα του νέου Δήμου το Λιδωρίκι χωρίς υποδομές υγείας  ;;;
– Αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Άμφισσα και να κλείνουν ραντεβού 5-6 ημέρες  πριν
«Θέμα χρόνου η λύση του προβλήματος», αναφέρει ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου . Π Παπαδόπουλος
– Αναμένεται η έγκριση για την προμήθεια ειδικού μηχανήματος ανάληψης αίματος και παρασκευαστή

***Πλήρες ρεπορταζ στην Ωρα της Φωκίδας  της Πέμπτης

 

   Διαβάσαμε στο efpalio τό παραπάνω σχόλιο , που αφορά στην " ταλαιπωρία " των Λιδορικιωτών και όχι μόνον για να κάνουν μικροβιολογικές εξετάσεις . Το θέμα είναι  υπαρκτό και  σοβαρό , και το έχουμε αναδείξει εδώ και τρία χρόνια , γιατί μας καίει όλους τους Δωριείς , αλλά από το σημείο αυτό , μέχρι αυτό που αναφέρεται στο σχόλιο , ότι δηλαδή οι Δωριείς :– Αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Άμφισσα και να κλείνουν ραντεβού 5-6 ημέρες  πριν , υπάρχει μεγάλη..απόσταση , και δεν νομίζουμε πως η..υπερβολή , βοηθάει στη λύση του προβλήματος .

   Προσωπικά , λόγω επεμβάσεως που πρόσφατα έκανα , χρειάστηκε να κάνω κατά τον Ιούλιο και Αύγουστο , 2-3 φορές μικροβιολογικές εξετάσεις αλλά και ακτινολογικές , δεν χρειάστηκε , όχι  να κατέβω στην Άμφισσα , για να κλείσω ραντεβού , αλλά ούτε καν τηλεφώνημα να κάνω .

   Είπαμε , το πρόβλημα είναι υπαρκτό και σοβαρό , αλλά μην το κάνουμε και...σοβαρότερο , δεν βοηθάει σε τίποτα ..

   Με την ευκαιρία , θα θέλαμε να γνωρίσουμε στους φίλους μας πως όταν έγινε το Κ.Υ λιδορικίου , είχε μηχανήματα και μικροβιολογικού εργαστηρίου αλλά και ακτινολογικού , που , δυστυχώς όμως , μεταφλερθηκαν σε κάποιο Νοσοκομείο , ίσως και της Άμφισσας , δεν γνωρίζουμε περισσότερα ...Κ.-

No comments: