23.1.11

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΙΔΟΡΙΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ..

 

  Στην καρδιά του Παγκρατίου , στην πλατεία Βαρνάβα , στη γωνία της οδού Κρησίλα , υπάρχουν δυο Λιδορικιώτικα  μαγαζιά , των αδελφών Κώστα και Δημήτρη  Φαλίδα . Το εστιατόριο " Μουριές " που κάθε μέρα σκορπάει ..μοσχοβολιές σ' όλη την πλατεία με τα " μαγειρευτά "  αλλά και τα ψητά του . Τις μέρες που ο καιρός είναι καλός , μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα η δείπνο , και στα τραπέζια που υπάρχουν στην πλατεία .

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 009

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 011

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 014

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 015

   Οι..άρχοντες της κουζίνας , Βασίλης και Άρης , θα σας προσφέρουν αξέχαστες γευστικές στιγμές..

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 016

  ...κι' ο Δημήτρης με τη Μαρία ,  με την προθυμία και το..χαμόγελό τους θα 'ναι πάντα δίπλα σας , για ό,τι κι' αν χρειαστείτε ..

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 017

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 021

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 023

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 022

  Πραγματικά χάνει ο..νους , απ' την ποικιλία των φαγητών ...τα οποία μπορείτε να τα..απολαύσετε , μέσα σε λίγα λεπτά , και στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο :

    210 7016100

 

   Ακριβώς απέναντι απ' τις " Μουριές " βρίσκεται και το άλλο μαγαζί , το καφενείο  " Η  ΠΛΑΤΕΙΑ ", που εκτός απ'τα συνηθισμένα , προσφέρει και πολλούς και διαλεχτούς μεζέδες .

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 010 

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 012

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 024

Μουριές - Πλατεία - Πουρναρούσα 025

  Η..ψυχή του μαγαζιού , η Άννα και η Σιμόνα , το περιβάλλον είναι αξιοπρεπές και φιλικό , αξίζει να κάνετε μια επίσκεψη και , σίγουρα , θα γίνεται .., τακτικοί , πια , πελάτες...

No comments: