13.1.12

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΑΣ

”®¼¿Â ”ÉÁ¯´±Â_thumb[2]

Η προθεσμία λήγει στις 23 Ιανουαρίου


Τέσσερις θέσεις επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού θα καλυφθούν με οκτάμηνες συμβάσεις στο δήμο Δωρίδας, καθώς σήμερα δημοσιεύεται η περίληψη της προκήρυξης (σελ 12) και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.
Οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι μια ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, μια ΤΕ3 Μηχανικών Υποδομών Δομικών Έργων και δυο ΔΕ28 Χειριστών Μηχανημάτων Έργου.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας του δήμου Δωρίδας που κάνει την προκήρυξη στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Δωρίδος, Τ.Κ.33053 Λιδωρίκι Ν.Φωκίδας, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Θ.Δούκα (τηλ. επικοινωνίας: 2266022066 ή 2266031100). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ώρα  της  Φωκίδας

No comments: