13.12.08

ΕΛΛΑΣ ΤΟ...ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!

(...κουλτούρα να...φύγουμε !! )

   Λίγο παλιό αδέρφια , καλοκαιριάτικο , αλλά...καλό !!

   Απίστευτο φίλοι μου αλλά ...αληθινό , το καλοκαίρι που μας πέρασε  , στους Δελφούς , σε μιά βραδιά κλασσικού τραγουδιού , που έγινε στο αρχαίο θέατρο , θα τραγουδούσε η γνωστή σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και θα τη συνόδευε στο πιάνο ο γνωστός πιανίστας Βακαρέλης .

   Είχαν βγεί οι σχετικές αφίσες , είχαν κολληθεί σε..κεντρικά σημεία , ενημερώθηκε ο..πάσα ένας , και το βράδυ λοιπόν γέμισε κόσμο το θέατρο , και περίμενε ο κοσμάκης να δεί τη ..Θεοδωρίδου , γιά τον κ. Βακαρέλη , δεν πολυ..νοιάζονταν , ούτε που τον ...ήξεραν , σου λέει κάποιος ..μπουζουκσής θα είναι , αλλά τη..Θεοδωρίδου , όλοι την ήξεραν , και καλά..καλά...μάλιστα .

   Ήρθε λοιπόν η ώρα του ρεσιτάλ , όλα έτοιμα , βγήκε ο  πιανίστας , βγήκε και η..τραγουδίστρια , και εγένετο..το θαύμα , μόλις άρχισε η εξαίρετη τραγουδίστρια να τραγουδάει , το θέατρο...άδειασε , βλέπεις το..φιλοθεάμον κοινόν διαβάζοντας τις αφίσες , πίστευαν πως θα έβλεπαν και θα ..άκουγαν το βράδυ την ..άλλη Θεοδωρίδου , κι' όταν διαπίστωσαν τη...διαφορά ...λάκκισαν , κι' ακόμα ..φεύγουν...μόνο ο..Ηνίοχος ο καυμένος...έμεινε ..

   Τι σου κάνουν αυτές οι ..άθλιες οι..συνωνυμίες !!!

No comments: