24.8.09

TO ΛΙΔΟΡΙΚΙ ΣΤΟ…ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΝΤΕΣ..

 

Νέα 2

  Αυτά έγραφε , πέρσι το φθινόπωρο η εφημερίδα  “ ΤΑ  ΝΕΑ “ , των Αθηνών αδέρφια , ούτε ένας χρόνος δεν πέρασε από τότε και τα παιδιά μας ..έσπασαν κάθε ..ρεκόρ , και σήμερα πλησιάζουν το..βάθρο του νικητή…

   Ήδη το χωριό μας , το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΑΣ που έχει μουσική μπάντα , έχει αρχίσει να γίνεται..γνωστό στους μουσικούς..μπαντο..κύκλους , υπάρχει μιά..άτυπη αδερφοποίηση με την Κυπαρισσία , τη Σκιάθο , και από  χθες , με το Ληξούρι..και είναι άκρως.χρήσιμο και..αισιόδοξο , να ακούγεται το όνομά του σ’ αυτούς τους υπέροχους πολιτιστικούς κύκλους…

Μπάντα 23-12 005

pict0003

  Αυτά τα παιδιά , τα ..εγκαταλειμένα γιά..δεκαετίες , απέδειξαν πως ΕΧΟΥΝ…ΤΑΛΕΝΤΟ και…ΨΥΧΗ…και το απέδειξαν περίτρανα , στην Αράχωβα , στο Λιδορίκι , στην Κυπαρισσία και τη Βελίτσα .

   Στα πλαίσια της πολιτιστικής..συνεργασίας , χθες ο πρόεδρος του Π.Ο.Λ , Κωνσταντίνος Καψάλης , παρευρέθηκε , προσκεκλημένος φυσικά , στην υπέροχη συναυλία της Ληξουριώτικης μπάντας στην Άμφισσα ..

Άμφισσα 23-8-09 009

Άμφισσα 23-8-09 016

Άμφισσα 23-8-09 023

 

   Μιά όμορφη συντροφιά , με κοινά..πολιτιστικά ενδιαφέροντα , ο Δήμαρχος Αμφισσαίων  κ. Ασημ. Ασημακόπουλος , ο Αντιδήμαρχος κ. Δασκαλόπουλος , ο Μαέστρος της Αμφισσιώτικης μπάντας , και της..δικής μας βεβαίως..βεβαίως ,  κ. Βασιλείου , ο πρόεδρος της μπάντας , κ . Λεων.Ξηρός , μετά των συζύγων των , ο πρόεδρος του Π.Ο.Λ  κ. Κων.Καψάλης , παρακολούθησαν με ..κομμένη την ανάσα την υπέροχη χθεσινή συναυλία..

Άμφισσα 23-8-09 026

   Παραδίπλα  , μιά παρέα από φιλόμουσες Αμφισσιώτισσες απολαμβάνουν τη μουσική ..πανδαισία..

    Στην χθεσινή της συναυλία , την΄Ληξουριώτικη μπάντα συνόδευαν : Ο πρόεδρός της κ . Σπυρ . Αλεξανδρόπουλος , ο Αντ/δρος κ. Ιωσήφ Λουκέρης , ο Κοσμήτορας Χαραλ. Μεσσάρης , και , φυσικά , ο ΄Μαέστρος της Δημοσθένης Μουκάτος .

  Δύσκολο να σας περιγράψουμε την ομορφιά της βραδιάς , τέτοιες στιγμές μόνο αν τις..ζήσεις μπορείς να τις..νοιώσεις..υπέροχες μελωδίες , ονειρικά ενορχηστρομένες και με απόλυτη..Επτανησιακή..ευαισθησία παιγμένες , απ’ τα καταπληκτικά παιδιά , κυριολεκτικά μας ..ονειροταξείδεψαν..

   Βέβαια δόθηκαν αμοιβαίες , μεταξύ μας ..υποσχέσεις γιά παρόμοιες συναντήσεις και στο Λιδορίκι , του χρόνου…

                  Καλό  σας  βράδυ…..Κ.-

No comments: