17.8.10

ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ...ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ...

 

    Καλησπέρα αδέρφια Λιδορικιώτες , καλησπέρα ξενητεμένοι μας και φίλοι του Λιδορικιού από : Athens , Chicago Ridge , Mesa , Thessaloniki , Amfissa , Norman , Frederiksberg , Kavala , Patrai , Nea Ionia , Huntley .

          ΤΡΙΤΗ  ΣΗΜΕΡΑ  17   ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

229η  ΜΕΡΑ  ΤΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ - 33η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μύρωνος , Στράτωνος , Ευτυχιανού μαρτύρων .

             ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ  ΣΗΜΕΡΑ

      Λευκοθέα , Μύρων , Στράτος

 

  Δεύτερη βραδιά των εκδηλώσεων της Γκιώνας χθες , με δημοτική μουσική , το ..παραδοσιακό πανηγύρι που γίνεται κάθε χρόνο , κόσμο είχε αρκετό , και χόρεψε και το χορευτικό συγκρότημα της κ. Χρυσανθάκη , από Αμυγδαλιά , που ήταν πραγματικά εξαιρετικό . Για την ορχήστρα δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο , νόμιζε κανείς πως όλα τα τραγούδια παίζονταν σε..διασκευές , νομίζουμε πως το χωριό μας αξίζει καλύτερης ..μουσικής τύχης , ειδικά ο άνδρας τραγουδιστής ήταν ..εκτός ..χρόνου και..τόνου , με αποκορύφωμα τη Λιδορικιώτισσα , που ήταν...αγνώριστη .

   Ένα τεχνικό πρόβλημα δεν μας επιτρέπει να αναρτήσουμε φωτογραφίες , απ' το γθεσινό "παραδοσιακό " .όπως είπαμε πανηγύρι , με τις λουλουδούδες του κι' όλα τα σχετικά του . Το φωτογραφικό υλικό βέβαια υπάρχει και θα δημοσιευτεί μόλις αυτό είναι εφικτό .

       Να περνάτε  καλά ....Κ.-

1 comment:

Unknown said...

καλημερα! περιμενουμε πως και πως τα φωτογραφικά ντοκουμέντα της παραδοσιακής βραδυάς του χωριού!!!