30.8.10

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ...ΨΑΡΙΑ !!!

 

image

   Το χωριό μας , και όλη η Ρούμελη , γενικά , φημίζεται για τους μεζέδεα και τις πίτες , και βέβαια , όλα μας τα έντυπα τα διαφημίζουν , δελεάζοντας , δήθεν , τους ξένους επισκέπτες για να ' ρθουν στο χωριό μας , κανένας όμως δεν ενημερώνιε τους ενδιαφερόμενους , πως αυτά τα είδη είναι..συλλεκτικά πια , και έχουμε χρόνια να τα δούμε , και κυρίως πως ΤΑ  ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ  ΣΤΟ  ΛΙΔΟΡΙΚΙ ΔΕΝ  ΒΡΙΣΚΕΙΣ  ΝΑ  ΦΑΣ , ΟΠΩΣ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ .

   Χθες Κυριακή , δεν υπήρχε στη Βαθειά ανοιχτο μαγαζί για φαγητό , αρκετα αυτοκίνητα σταμάτησαν να ρωτήσουν που μπορούνε να φάνε αυτά τα υπέροχα φαγητά που ...διαφημίζουμε , και φυσικά ..έφυγαν γι' αλλού , εδώ ήταν οι ταβέρνες μας κλειστές .

 

Τυρόπιτα-σπανακόπιτα 002

 

 

Τυρόπιτα-σπανακόπιτα 001

img_0059

img_0061

img_0064

img_0062

img_0067

img_0070

 

   Ντρεπόμαστε όλοι για την κατάσταση αυτή , αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι , και οι δυο καταστηματάρχες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ..βοηθήσουν στη λύση αυτού του προβλήματος , που έχει , δυστυχώς , καθηλώσει το χωριό μας που έχει καιρό να δει περαστικό επισκέπτη .

   Προσωπικά , προτείναμε στο Δήμαρχό μας , να ασκήσει κάποια πίεση , αλλά δυστυχώς οι λεβέντες ξέρουν μόνο τα διακαιώματά τους , τις υποχρεώσεις τους όμως ; Προηγείται το συμφέρον του χωριού μας , και ακολουθούν τα προσωπικά ..συμφέροντα , κάποτε πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι ...

    Η έλλειψη φαγητού τα μεσημέρια και το κυκλοφοριακό..αλαλούμ , μαζί πάντα και με την  παντελή έλλειψη αστυνόμευσης , με τα ανάλογα αποτελέσματα , δεν βοηθάνε στην ανάπτυξη του χωριού μας , και πιστεύω πως αυτό πια , πρέπει να το έχουμε καταλάβει όλοι , και η...καθαριότητα φυσικά , που έχει γίνει..άγνωστο είδος πιά ..

   Δεν είναι δε  τυχαίο , το ό,τι αυτές μας τις " ελλείψεις " τις προέβαλλαν και τις προβάλλουν οι φίλοι μας που διεκδικούσαν την έδρα του Δήμου .

                     Καλό  σας  βράδυ.....Κ.-

No comments: