28.8.10

ΛΑΘΗ...ΛΑΘΗ...ΛΑΘΗ...

 

 

Λ.Μουσείο

 

   Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο " δαπανηρό  λάθος " , το Λαογραφικό Μουσείο , που κάθεται κλεισμένο χρόνια τώρα , και κανένας δεν γνωρίζει κάτι για την τύχη του . Πολλές φορές λέγοντας τη γνώμη μας , είπαμε πως έγινε ένα οικτρό λάθος , με το χτίσιμο αυτού του κτιρίου , και έτσι καταστραφηκε ένα οικόπεδο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ένα πολυχώρο , ένα Πολιτιστικό ή Πνευματικό Κέντρο , ένα " ΔΩΡΙΚΟ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ " , με αίθουσες που να καλύπτουν τις ανάγκες ολόκληρης της Δωρίδας .

   Το λάθος όμως , δυστυχώς , έγινε και δεν...ξεγίνεται , αυτό όμως δεν σημαίνει πως το κτίριο αυτό που , καλώς ..κακώς , στοίχισε ΑΣΚΟΠΑ , αρκετά χρήματα , πρέπει να αφεθεί στην τύχη του και να ..ρημάξει...γιατί κάπως έτσι εξελίσσεται η κατάσταση , αγαπημένοι μας φίλοι .

   Σήμερα το πρωί , κάναμε μια βόλτα προς τα εκεί , και αντικρύσαμε αυτή την κατάσταση...

28-8 011

28-8 012

28-8 014

28-8 013

28-8 007

 

  Αυτή , αγαπημένοι μας φίλοι , είναι η επικρατούσα , στην πίσω πλευρά , την...αθέατη , του Λαογραφικού Μουσείου , το οποίο φοβούμαστε , πως σε λίγο καιρό θα είναι χώρος για πολλές και..διάφορες..δραστηριότητες ..

   Η είσοδος ορθάνοιχτη , " ..ίχνη " από πέρασμα γελαδιών , σκουπίδια , τελάρα , καφάσια και ότι μπορεί να φαντασθεί κανείς , αυτή είναι η κατάσταση , ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ  ΜΕΤΡΑ  ΑΠ ΤΗ...ΒΑΘΕΙΑ ...

   Ας λάβουν υπόψη τους οι φίλοι που απαρτίζουν το Δ.Σ του Λ.Μ , πως έχουν ευθύνες γιά την κατάντια αυτή , όπως ευθύνες έχει και η Δημοτική Αρχή , για το Δ,Σ, που διόρισε πρώτα-πρώτα , και φυσικά για τα χάλια  που βλέπετε ...η περίοδος ..χάριτος , πέρασε..λάβετε τα μέτρα σας...

No comments: