28.8.10

Η " ΒΙΤΡΙΝΑ " ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

 

 

   Δυο βήματα απ' τη Βαθειά , πλάϊ στο δρόμο του Δημαρχείου μας , και δίπλα στο κτίσμα του παλιού φούρνου , υπάρχει αυτή η.." αθλιότητα ", χρόοονια τώρα .

   Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί σ' αυτό το θέμα , αλλά τίποτα δεν έχει γίνει , δυστυχώς , και ενώ γίνονται πολλά και διάφορα , μ' αυτό το θέμα κανένας δεν έχει ασχοληθεί , παρότι είναι η..βιτρίνα του χωριού μας .

   Δεν γνωρίζουμε σε ποιόν ανήκει αυτό το κομμάτι , που έχει  εξελιχθεί σε...χωματερή , αλλά ο Δήμος μπορεί να βρει του ιδιοκτήτες και να τους υποχρεώσει να ευπρεπίσουν το ακίνητό τους , αλλά και αν ακόμα δεν μπορέσεις να επισημάνει τους ιδιοκτήτες , ας διαθέσει ένα ποσό να καθαρισθεί αυτή η...αθλιότητα ..

28-8 003

28-8 002

28-8 001

   Προσωπικά , τολμούμε να κάνουμε μια πρόταση : Να προχωρήσει ο Δήμος σε απαλλοτρίωση αυτού του κομματιού , αλλά κια του διπλανού , του παλιού μας φούρνου , που ούτως ή άλλως είναι αχρησιμοποίητο , και να ανοίξει ο δρόμος πρός Λευκαδίτι, Κονιάκο κλπ...κι'έτσι και θ' απαλλαγούμε απ' τη βρωμιά και θα ανοίξει και ο δρόμος , μ' ένα σμπάρο δυο..τρυγόνια..

No comments: