2.1.11

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ..

 

Γή

 

  Το 2010 , αγαπημένοι μας φίλοι έφυγε , πολλά νας έδωσε , κυρίως άσχημα , αλλά ας μη χάνουμε την αισιοδοξία μας , όλα μπορεί να γίνουν καλύτερα .

  Προσωπικά , είχα μια περιπέτεια με την υγεία μου , που ευτυχώς , πήγε καλά και έτσι θα κοιτάξουμε πιά όλοι μπροστά , αφήνοντας πίσω 'ο, τι μας ..πόνεσε και μας ..πλήγωσε .

   Θα θέλαμε , για άλλη μια φορά , να ευχαριστήσουμε τους πολλούς πιστούς κι' αγαπημένους μας φίλους , που καθημερινά μας συντροφεύουν , δείχνοντάς μας την αγάπη τους , και ακόμα , δεν μπορώ να ξεχάσω , πως την περίοδο , που λόγω της επέμβασης αλλά και της , για καθαρά τυπικούς λόγους , διακοπής της σελίδας www.lidoriki.com , προσπαθούσαν , και εύρισκαν πάντα τον τρόπο , να επικοινωνούν μαζί μας , εκφράζοντάς μας την αγάπη τους και τη συμπάθειά τους .

   Στις δ΄ύσκολες εκείνες στιγμές , αυτή η αγάπη , ήταν ..παρηγοριά και βάλσαμο , κι' ακόμα έδωσαν κουράγιο και δύναμη για παραπέρα , ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ , και εύχομαι το..

       

2011

...να φέρει σε όλους σας ΥΓΕΙΑ , ΕΥΤΥΧΙΑ , ΧΑΡΑ , ΠΡΟΚΟΠΗ .

   Με την ευκαιρία , θα ήθελα να σας δώσω τα στατιστικά στοιχεία , της Λιδορικιώτικης εφημερίδας μας , για το 2010 .

   ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ                        79.012

   ΣΕΛΙΔΕΣ                            142.481

   ΧΩΡΕΣ                                      316

   ΠΟΛΕΙΣ                                  1.079

   Οι αριθμοί , είναι πολύ...αισιόδοξοι , και θα ήταν ακόμα πιό ..μεγάλοι , αν δεν είχε μεσολαβήσει η ασθένεια και η διακοπή λειτουργλιας της σελίδας , τέλος καλό . όμως , όλα  καλά ...

                Να  είστε πάντα καλά ....

    Απ'  το  " Λιδορίκι " με αγάπη ....Κ,-                

No comments: