14.10.14

ΠΑΠΠΑΣ : Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΤΑΙΤΗΘΕΙ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ

Βούλτεψη: Ξεπεσμός

14.10.2014

-A +A

Οι πληροφορίες που ανέφεραν (και είχε γράψει πρώτη η «δημοκρατία») ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να καλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη και του Νίκου Παππά

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το μόνο που θα κάνει ο κ. Τσίπρας, αν κληθεί στο Μαξίμου, είναι να ζητήσει την παραίτηση του κ. Σαμαρά. «Προφανώς και δεν θα την αρνηθεί την πρόσκληση ο κ. Τσίπρας και θα πει ενώπιον του πρωθυπουργού αυτά που πρέπει να του πει και τις δημόσια διατυπωμένες θέσεις μας. Οπως είχε πει ο κ. Σαμαράς το 2011 στον κ. Παπανδρέου ότι πρέπει να παραιτηθεί, φαντάζομαι ότι είναι ευκαιρία να το ακούσει διά ζώσης» σημείωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα μπορέσει η κυβερνητική πλειοψηφία να εκλέξει Πρόεδρο, υποστήριξε: «Είναι διαστημική η απόσταση και το γνωρίζετε από το ρεπορτάζ, διότι συνομιλείτε και με βουλευτές».
Επίσης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Παπαδημούλης είπε ότι, αν ο κ. Σαμαράς καλούσε τον κ. Τσίπρα να συζητήσουν για τα προβλήματα του τόπου, τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πήγαινε.

Από τη μεριά της η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, στην απάντησή της, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Τσίπρας πρώτα αυτοπροσκαλείται και μετά έχει το θράσος να δηλώνει, διά του στενότερου συνεργάτη του, ότι στο ραντεβού που… έκλεισε μόνος του θα ζητήσει… παραίτηση του πρωθυπουργού! Ολα αυτά με πρόσφατη την ψηφοφορία στη Βουλή, στη διάρκεια της οποίας επαναβεβαιώθηκε η δεδηλωμένη. Ο ξεπεσμός δεν έχει όρια».
Νίκος Ελευθερόγλου

http://www.dimokratianews.gr/

No comments: