21.10.14

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΝΙΟΥ ΜΙΛΑ ΣΤΟ AERAS FM ΓΙΑ ΤΗ ΣΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

 

boridhs papanastasiou

 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου μιλά στον AERAS FM για τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας (audio)

Για τη συνάντηση του με τον υπουργό υγείας Μάκη Βορίδη μίλησε σήμερα στον στον AERAS FM και στη Δήμητρα Λαοπόδη ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Ο κ. Παπαναστασίου ανέφερε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και τόνισε ότι από τη συνάντηση προέκυψε η θετική πρόθεση του Υπουργείου Υγείας στα αιτήματα που τέθηκαν από τη μεριά του Δημάρχου τα οποία σχετίζονται με τις προσλήψεις ιατρών και νοσηλευτών , την τροποποίηση του οργανισμού, τον προϋπολογισμό και παράλληλα επέδωσε στον κ. Βορίδη το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου .
«Τα προβλήματα του νοσοκομείου Αγρινίου έχουν πλέον διογκωθεί τόσο που επιβάλλουν την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου σας, διότι με τις ανθρώπινες ζωές δεν μπορεί να παίζει κανένας μας. Υπάρχουν πολλές ελλείψεις, σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δεν μπορούν να επιτρέψουν τη συνέχιση της λειτουργίας κλινικών, ζωτικής σημασίας» ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου και ζήτησε από τον κ. Βορίδη να μεριμνήσει άμεσα για την ικανοποίηση των αιτημάτων.
Ο δήμαρχος Αγρινίου είπε επίσης ότι ο κ. Βορίδης δεσμεύτηκε πως μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα γίνει προκήρυξη θέσεων επικουρικών γιατρών με τις ανάλογες ειδικότητες και θα καλυφθούν τα κενά στο νοσοκομείο Αγρινίου.

No comments: